Ondernemer van de Maand: Philipsen Elektrotechniek Almere

Dagelijks spreken wij veel van onze klanten, meestal ondernemers met allen een inspirerend verhaal. Maandelijks presenteren wij een interessante ondernemer aan u. De ondernemer van deze maand is: Peter Philipsen van Philipsen..

Lees verder

Ondernemer van de Maand: Pablo Brandenburg

Dagelijks spreken wij veel van onze klanten, meestal ondernemers met allen een inspirerend verhaal. Maandelijks presenteren wij een interessante ondernemer aan u. De ondernemer van deze maand is: Pablo Brandenburg van Auto Service Centrum

Lees verder

Ondernemer van de Maand: Evert Louwerse

Dagelijks spreken wij veel van onze klanten, meestal ondernemers met allen een inspirerend verhaal. Maandelijks presenteren wij een interessante ondernemer aan u. De ondernemer van deze maand is: Evert Louwerse van Louwerse de Jong..

Lees verder

Ondernemer van de Maand: Marjanne Deelen

Dagelijks spreken wij veel van onze klanten, meestal ondernemers met allen een inspirerend verhaal. Maandelijks presenteren wij een interessante ondernemer aan u. De ondernemer van deze maand is: Marjanne Deelen van BonBonSpecials.nl

Lees verder

Ondernemer van de Maand: Alex van Dam

Dagelijks spreken wij veel van onze klanten, meestal ondernemers met allen een inspirerend verhaal. Maandelijks presenteren wij een interessante ondernemer aan u. De Ondernemer van deze Maand is: Alex van Dam van Parttracker Industrial B.V.

Lees verder