Hoe informatiebewust bent u?

Oosterend, 14 februari 2017 - "Hebben jullie nog een kopietje van mijn administratie?" In de vele gesprekken die onze klanten met de klantenservice hebben, komen we dikwijls verhalen tegen van ondernemers die gegevens kwijt zijn. Dit kan..

Lees verder

Ondernemend Texel meer bewust van digitale veiligheid

Oosterend, 31 oktober 2016 – “De pakketbezorgers op Texel zijn misschien wel de grootste hackers op Texel. Zij weten immers overal waar de achterdeur openstaat”. Met deze ludieke vergelijking opende Ivo Huizinga vorige week maandag 24..

Lees verder

Tweede bijeenkomst Texel Digitaal: hoe veilig is uw bedrijf?

Oosterend, 26 september 2016 – Op maandag 24 oktober zal de tweede bijeenkomst plaatsvinden van Texel Digitaal. Een bijeenkomst voor en door Texelse ondernemers. De centrale vraag die tijdens deze avond zal worden gesteld: hoe veilig is uw..

Lees verder

SnelStart partner van WebwinkelKeur

Oosterend, 13 juli 2016 - SnelStart is officiële partner van WebwinkelKeur, een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk. Het webwinkel keurmerk van Stichting WebWinkelKeur staat voor betrouwbare en klantvriendelijke..

Lees verder

Wat als uw klant een oplichter blijkt te zijn?

In een vorig blog heb ik u 4 tips gegeven om openstaande facturen betaald te krijgen. Maar wat als uw klant een oplichter blijkt te zijn? Wees innovatief en beperk uw debiteurenrisico zoveel mogelijk met deze 5 bruikbare tips!

Lees verder

4 keer beter werken met een administratie in de cloud

Vanzelf heeft u gehoord dat u met SnelStart 12 uw administratie in de cloud kunt zetten. In dit blog behandel ik enkele voordelen van het werken met een administratie in de cloud.

Lees verder

Slimme ZZP -ers maken een backup van al hun data!

Wie wat bewaart, die heeft wat… te zoeken U kent het wel… u koopt in de winteropruiming een leuk shirt voor de vakantie. Nu de zomer eindelijk begint, kan die gedragen worden. Maar waar had u hem ook alweer gelaten? Of dat interessante..

Lees verder

Het hoe en waarom van het nieuwe gebruikersbeheer binnen..

Sinds de komst van SnelStart 12 is inloggen een onderwerp van discussie geweest onder onze klanten. Het nieuwe gebruikersbeheer en de verplichting tot inloggen was bij de meesten even wennen, toen zij overstapten van versie 11 naar 12. Het..

Lees verder