Foutieve brandstofsoort bij raadplegen voertuig RDC

door: SnelStart   op: 5 mei 2017 10:57:04 CEST

Op dit moment zit er een fout in SnelStart 12 waar u mogelijk problemen van ondervindt. Indien u een APK melding maakt wordt bij het raadplegen van voertuiggegevens bij het RDC een verkeerde brandstofsoort getoond in SnelStart.

Lees verder

Zo is uw garagebedrijf klaar voor de toekomst

door: Gerrit Valkenburg   op: 16 juni 2015 13:00:00 CEST

Wist u dat ruim 78% van de consumenten online zoekt naar oplossingen voor hun probleem? En wist u dat in 2014 ruim 10 miljoen Nederlanders een smartphone hadden? Zoals u weet gaan de technologische ontwikkelingen razendsnel. Als bedrijf moet u zorgen dat u niet achterblijft. Technologische ontwikkelingen kunnen heel veel betekenen voor de efficiëntie van uw bedrijfsvoering, maar ook voor de service naar uw klanten. Bedient u uw klant op een goede manier anno 2015?

Lees verder

Grossierkoppelingen: De kracht van combineren!

door: Marco Hage   op: 8 juni 2015 14:00:00 CEST

In elke bedrijfstak is het van groot belang dat de bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk lopen. In een garage- of autobedrijf is dat net zo belangrijk als in een melkveehouderij of een ballonnenfabriek. De juiste software kan precies die smeerolie zijn, waarmee u meer vaart brengt in een stroeve bedrijfsvoering.

Lees verder

5 software must haves voor uw autobedrijf

door: Daan van der Slikke   op: 4 juni 2015 13:00:00 CEST

U heeft een autobedrijf, natuurlijk wilt u graag dat uw monteurs effectief werken, maar ook dat uw klanten snel en nauwkeurig geholpen worden. Het digitaliseren van uw werkplaats proces is hierin van essentieel belang. In dit blog geef ik u een aantal belangrijke tips.

Lees verder