AV-Dag 2019 - jouw jaarlijkse accountancy-update

door: Jonneke Duin   op: 29 augustus 2019 10:06:10 CEST

Op dinsdag 24 september is Papendal het decor voor de AV-Dag 2019.  Ontwikkelingen in accountancyland gaan snel. Maar hoe snel precies? Kantoren die echt goed groeien hebben specifieke kenmerken: ze investeren in ICT, investeren in mensen, maken keuzes in dienstverlening, maken keuzes in specialisaties. Zo leidt sneller ook tot beter.

Lees verder

SnelStart doet kennis op bij Microsoft Build in Seattle

door: Frank Grootemaat   op: 16 mei 2018 9:06:12 CEST

Om voorop te blijven lopen in ontwikkelingen op programmeergebied, zorgen onze ontwikkelaars ervoor dat ze op de hoogte blijven van alle belangrijke trends. Vanuit dat oogpunt was een vijfkoppige SnelStart-delegatie afgelopen week aanwezig op het evenement Microsoft Build in Seattle.

Lees verder

Bespaar tijd! Koppel nu uw Rabobank rekening

door: SnelStart   op: 18 mei 2017 14:22:02 CEST

Hij is er! De directe bankkoppeling tussen SnelStart en Rabobank. Op woensdag 17 mei werd de koppeling feestelijk gelanceerd op het kantoor van Rabobank Kop van Noord-Holland. Gebruikers van SnelStart hoeven nooit meer handmatig bankafschriften van de Rabobank te downloaden en in te lezen. Alle mutaties worden automatisch verwerkt in de administratie. Dit maakt boekhouden pas echt makkelijk!

Lees verder

Beleef ook de feestelijke lancering van SamenOp!

door: Menno Commandeur   op: 26 april 2017 13:49:11 CEST

Het was geweldig! De feestelijke lancering van SamenOp op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland. En wat fijn dat administratie- en accountantskantoren de moeite hebben genomen om in de drukke aangiftemaand erbij te zijn. De positieve reacties en complimenten van de aanwezigen motiveren ons om de online samenwerking tussen kantoren en ondernemers steeds makkelijker te maken.

Lees verder

Koppel uw webshop direct aan uw administratie! #wwvd2017

door: SnelStart   op: 10 januari 2017 10:17:19 CET

Op 18 en 19 januari is SnelStart samen met een aantal partners te vinden in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017. Zien wij u ook? U bent van harte welkom bij standnummer W248.

Lees verder

Zet de eerste stap voor uw eigen bedrijf op de KvK Startersdag!

door: SnelStart   op: 2 november 2016 13:17:37 CET

Oosterend, 1 november 2016 - Droomt u van een eigen bedrijf? Of bent u net gestart? Laat u op 5 november inspireren op de KvK Startersdag! Van financieringsvormen, administratie en belastingzaken tot het schrijven van een goed ondernemingsplan. Op deze dag krijgt u alle informatie voor een succesvolle start van uw eigen bedrijf. Ook SnelStart staat u graag te woord! 

De Startersdag is op 8 verschillende locaties. Heeft u een vraag over het bijhouden van uw administratie? Of de mogelijkheden van boekhoudsoftware? Op alle locaties is SnelStart aanwezig. 

De acht locaties zijn:
Amsterdam – Amsterdam ArenA
Arnhem – GelreDome
Eindhoven – Evoluon
Groningen – MartiniPlaza
Rotterdam – Postillion Convention Centre WTC
Urmond – Van der Valk Hotel
Utrecht – Jaarbeurs
Zwolle – Windesheim Campus

We zien u graag!

Klik hier voor meer informatie of om u direct aan te melden. 

Lees verder

Ondernemend Texel meer bewust van digitale veiligheid

door: SnelStart   op: 31 oktober 2016 14:55:41 CET

Oosterend, 31 oktober 2016 – “De pakketbezorgers op Texel zijn misschien wel de grootste hackers op Texel. Zij weten immers overal waar de achterdeur openstaat”. Met deze ludieke vergelijking opende Ivo Huizinga vorige week maandag 24 oktober de tweede bijeenkomst van Texel Digitaal. Deze bijeenkomst stond in het teken van digitale veiligheid (oftewel: cybersecurity) voor ondernemers.

Lees verder

Bezoek het ICT Accountancy Jaarcongres op 2 november!

door: SnelStart   op: 28 oktober 2016 10:15:56 CEST

Oosterend, 27 oktober 2016 - Op woensdag 2 november wordt voor het 15e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres gehouden. Een jaarlijks terugkerend (najaars)congres voor accountants- en administratiekantoren georganiseerd door onderzoeksbureau GBNED en NOVAK.

Lees verder

#TechDaysNL 2016

door: Henry Been   op: 12 oktober 2016 15:41:07 CEST

Afgelopen dinsdag en woensdag heb ik samen met een aantal collega’s weer de Microsoft TechDays bezocht. Op de TechDays zorgen tal van sprekers ervoor dat je in twee dagen weer helemaal op de hoogte raakt van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft. Mijn eigen aandacht ging dit jaar niet alleen uit naar de sessies die gegeven werden, ik heb er dit jaar zelf ook twee mogen geven.

Lees verder

Tweede bijeenkomst Texel Digitaal: hoe veilig is uw bedrijf?

door: SnelStart   op: 26 september 2016 14:37:39 CEST

Oosterend, 26 september 2016 – Op maandag 24 oktober zal de tweede bijeenkomst plaatsvinden van Texel Digitaal. Een bijeenkomst voor en door Texelse ondernemers. De centrale vraag die tijdens deze avond zal worden gesteld: hoe veilig is uw bedrijf?

Lees verder