Debiteurenbeheer: grote klus of ‘appeltje, eitje’?

Het versturen van facturen en herinneringen, het bijhouden van betalingsregelingen, de correspondentie met klanten via de mail over (openstaande) facturen: het debiteurenbeheer van uw organisatie is een tijdrovende bezigheid, maar wél een..

Lees verder

Facturen sneller betaald met Payt!

Oosterend, 29 januari 2016 – Sinds enkele weken biedt SnelStart een nieuwe handige koppeling. Uw debiteurenbeheer brengt u nu nog makkelijker op orde met de nieuwe koppeling tussen SnelStart en Payt. Hierbij houdt u altijd de controle. De..

Lees verder

Zo worden uw facturen sneller betaald

Veel ondernemers hebben vaak een haat-liefde verhouding met factureren. Het is typisch zoiets dat hoort bij het ondernemerschap, maar wat niemand echt graag doet. Het is daarentegen wel een belangrijk proces. Het genereert inkomsten en dat..

Lees verder

Wat als uw klant een oplichter blijkt te zijn?

In een vorig blog heb ik u 4 tips gegeven om openstaande facturen betaald te krijgen. Maar wat als uw klant een oplichter blijkt te zijn? Wees innovatief en beperk uw debiteurenrisico zoveel mogelijk met deze 5 bruikbare tips!

Lees verder

Waarom wachten tot uw klant betaalt? Gebruik e-facturatie!

In een vorig blog hebben we uitgelegd waarom e-facturatie de toekomst is en wat e-facturatie inhoudt. In dit blog gaan we dieper in op een voordeel van e-facturatie, namelijk het inzicht in de status van uw verzonden facturen.

Lees verder

Incasseren: een kwestie van overzicht!

Een goed debiteurenbeheer is van levensbelang voor uw bedrijf. Ik denk dat ik daarmee de ondernemers in hart en nieren niets nieuws vertel. De inkomende geldstroom van uw klanten moet, als het even kan, gelijklopen met uw uitgaande. U zult..

Lees verder

4 tips voor ZZP-ers om openstaande facturen betaald te..

Dat een bedrijf groeit is mooi. Tegelijk met de groei komt het vaak voor dat meerdere facturen niet op tijd worden betaald. Gevolg de post dubieuze debiteuren groeit ook mee. Wat mij opvalt is dat deze post niet gelijkwaardig meegroeit met..

Lees verder

Wie betaalt de rekening?

Een rekening van 15 miljard Het Nederlandse bedrijfsleven schrijft jaarlijks tussen de 13 en 15 miljard af op niet betaalde rekeningen. Hier valt nog veel winst te behalen. Hoeveel heeft u vorig jaar afgeschreven?

Lees verder