Automatisch boekhouden? Dat kan al jaren in SnelStart

door: Ivo Huizinga   op: 2 augustus 2017 16:34:59 CEST

No hands accounting. Robotic accounting. Het zijn termen die op dit moment enorm gehypet worden. Maar wat verstaan we eigenlijk onder "boekhouden zonder handen"? En hoe zit dit eigenlijk bij SnelStart? Wat mij betreft heel simpel. Het staat zelfs in onze visie: "SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren".

Lees verder

Uw bank loopt achter! Zijn er eigenlijk alternatieven?

door: Hugo van Noorden   op: 24 maart 2016 14:00:00 CET

In de middeleeuwen, tijdens de Renaissance, ontstond het bankieren op de manier zoals wij die kennen. Natuurlijk is er sinds die tijd enorm veel veranderd, met name op technisch gebied. Toch is het basisidee van een bank steeds gelijk gebleven. Met de intrede van het internet is het hele systeem overgezet van papier naar digitaal. Met de groei van mobiel gebruik is het hele systeem (als je geluk hebt) responsive gemaakt (Hallo! ASR… ASN… Regiobank?!) . Maar we doen onze bankzaken nog altijd op vrijwel dezelfde manier en dat is best vreemd.

Lees verder

Nooit meer bankafschriften inlezen? Het kan!

door: Ben Schraag   op: 18 februari 2016 14:55:53 CET

Als ondernemer herkent u het vast als één van de meest tijdrovende klussen: het inlezen van bankafschriften in uw boekhouding. En dit terwijl veel administratieve processen, zoals het maken en verwerken van facturen, bonnetjes en de bank- en kasmutaties, tegenwoordig steeds meer worden geautomatiseerd! Kan dan ook het inlezen van bankafschriften niet sneller en gemakkelijker? Jazeker! In dit blog alles over de voordelen van een bankkoppeling.

Lees verder