SnelStart lanceert SamenOp: makkelijk online samenwerken!

door: SnelStart   op: 21 april 2017 9:33:48 CEST

Administratie- en accountantskantoren krijgen er een innovatief middel bij om voor zichzelf én hun klanten tijd en geld te besparen. Schoenendozen en klappers zijn verleden tijd, kantoren en ondernemers gaan SamenOp! Op woensdag 19 april lanceerde SnelStart deze nieuwe manier van online samenwerken op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland.

Lees verder

Wat is er verbeterd in de snelheid van een online administratie?

door: Henry Been   op: 4 januari 2017 12:52:04 CET

In een eerder blog heb ik al eens geschreven over de cloud strategie van SnelStart. Wij hebben er voor gekozen om de data die onze klanten gebruiken, in stand te houden. In plaats van een cloud applicatie, hebben wij gekozen voor een cloud administratie. Hierdoor kunnen ook bestaande klanten de voordelen van de cloud plukken, zónder te hoeven wisselen van programma. Ook kunnen zij hun bestaande administratie online brengen of zelfs een online administratie weer offline halen, wanneer zij dat willen.

Lees verder

SnelStart wereldwijd voorbeeld op gebied van Microsoft Azure SQL

door: SnelStart   op: 3 oktober 2016 8:52:49 CEST

Oosterend, 30 september 2016 – Als leverancier van boekhoud- en facturatiesoftware loopt SnelStart voorop in de adoptie van het Cloud platform van Microsoft. Inmiddels werken ruim 15.000 gebruikers van SnelStart in een online administratie! Reden voor Microsoft om naar Nederland te komen en een klantcase inclusief een video te maken over het Texelse bedrijf. In deze zogenoemde customer case study van Microsoft wordt ingegaan op de succesvolle implementatie van Azure SQL databases in de boekhoudsoftware van SnelStart.

Lees verder

Accountant? Onderscheid jezelf! Ga samenwerken met de klant

door: Eva Nicolai   op: 16 september 2016 15:19:50 CEST

De accountancybranche verandert door digitalisering en prijsconcurrentie. Ondernemers krijgen steeds meer handigheden aangereikt waarmee ze zelf (een deel van) de boekhouding kunnen voeren. Denk hierbij aan goedkope online diensten waarmee eenvoudig online een factuur verstuurd kan worden en applicaties waarmee een bonnetje kan worden ingescand in de boekhouding. Vooral zelf factureren vinden veel ondernemers prettig en leuk om te doen. Het versturen van facturen brengt immers geld in het laatje!

Lees verder

Twee gouden competenties van Microsoft met een jaar verlengd

door: SnelStart   op: 16 september 2016 11:05:48 CEST

Oosterend, 16 september 2016 – SnelStart heeft opnieuw de gouden Microsoft competentie mogen ontvangen op het gebied van Application Development en Cloud Platform, een certificering die SnelStart vorig jaar voor het eerst behaalde. Op woensdag 14 september overhandigde Rudy Doornewaard, partnermanager bij Microsoft, de certificering officieel aan algemeen directeur Wim Ploeg. Met het behalen van de competentie voldoet SnelStart wederom aan de hoge eisen van Microsoft.

Lees verder

TechDays 2016: de Cloud oplossingen van SnelStart

door: SnelStart   op: 1 september 2016 10:00:00 CEST

Oosterend, 1 september 2016 - Op 4 en 5 oktober vinden opnieuw de TechDays plaats. Hét event voor developers en ops- of data-engineers die werken met de bekendste Open Source en Microsoft technologieën. Tijdens de TechDays 2016 zal collega Henry Been, software architect bij SnelStart, twee presentaties geven waarin hij vertelt over twee Cloud oplossingen die we bij SnelStart ontwikkeld hebben. Een klein voorproefje van zijn presentaties:

Lees verder

SnelStart partner van WebwinkelKeur

door: SnelStart   op: 13 juli 2016 15:10:45 CEST

Oosterend, 13 juli 2016 - SnelStart is officiële partner van WebwinkelKeur, een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk. Het webwinkel keurmerk van Stichting WebWinkelKeur staat voor betrouwbare en klantvriendelijke webwinkels. Uniek aan dit keurmerk is dat het een gedragscode combineert met klantenervaringen.

Lees verder

Drie redenen om u te verdiepen in digitalisering voor accountantskantoren

door: Gerrit Valkenburg   op: 30 juni 2016 14:00:00 CEST

De accountancy branche is zeker niet de eerste die te maken krijgt met digitalisering. Laatst las ik een artikel in het magazine Adformatie, waarin wordt voorspeld dat marketing in 2020 de branche is waar de meeste digitalisering en automatisering is ten opzichte van het aantal werknemers. Ook wij maken gebruik van marketingautomatisering en kunnen onze marketingactiviteiten daardoor efficiënter inrichten en continu analyseren.

Lees verder

Bezoek uit Seattle: Microsoft filmploeg op SnelStart kantoor

door: SnelStart   op: 27 juni 2016 15:56:12 CEST

Oosterend, 27 juni 2016 – Vanochtend verwelkomden we op het kantoor van SnelStart een team mensen van Microsoft. Het team is speciaal overgevlogen vanuit Seattle om opnames te maken voor een klantcase van SnelStart in de vorm van een korte video. SnelStart maakt namelijk voor de online administratie en andere online diensten gebruik van het cloudplatform Microsoft Azure. Daarnaast is SnelStart Microsoft Partner en eind vorig jaar hebben we zelfs de gouden competentie "Cloud Platform" van Microsoft behaald.

Lees verder

Texel gaat digitaal!

door: SnelStart   op: 25 mei 2016 13:17:34 CEST

Oosterend, 25 mei 2016 – Afgelopen dinsdag vond het netwerkevent Texel Digitaal plaats. Ongeveer 80 Texelse ondernemers waren naar vakantiepark de Krim gekomen om meer te horen over het automatiseren van bedrijfsprocessen en het werken in de Cloud.

Lees verder