Veilig in de cloud

door: Frank Grootemaat   op: 19 juli 2018 9:32:00 CEST

Is werken in de cloud onveilig? Die vraag komt nogal eens voorbij als het over online samenwerken gaat. Het antwoord is nee. Opslag in de cloud, op een beveiligde server in een datacenter, is niet onveiliger dan de opslag op een eigen PC of laptop. Sterker nog, het is vaak zelfs veiliger.

Lees verder

Krijg als kantoor meer controle op de boekhouding van uw klant

door: Frank Grootemaat   op: 12 juni 2018 9:33:22 CEST

Wilt u als administratie- of accountantskantoor ondernemers zo goed mogelijk adviseren? Werk dan online samen met uw klanten! 

Lees verder

SnelStart doet kennis op bij Microsoft Build in Seattle

door: Frank Grootemaat   op: 16 mei 2018 9:06:12 CEST

Om voorop te blijven lopen in ontwikkelingen op programmeergebied, zorgen onze ontwikkelaars ervoor dat ze op de hoogte blijven van alle belangrijke trends. Vanuit dat oogpunt was een vijfkoppige SnelStart-delegatie afgelopen week aanwezig op het evenement Microsoft Build in Seattle.

Lees verder

Loon Salarissoftware koppelt met API van SnelStart

door: SnelStart   op: 12 juli 2017 16:03:20 CEST

Loon Salarissoftware koppelt aan het nieuwe online boekhoudplatform van SnelStart.

Lees verder

SnelStart lanceert online platform voor het MKB

door: SnelStart   op: 5 juli 2017 12:03:18 CEST

OOSTEREND NH, 4 juli 2017 – go2UBL is de eerste softwareleverancier die koppelt aan de nieuwe API van SnelStart. Dit nieuwe, state-of-the-art online platform werd op woensdag 10 mei gepresenteerd op de partnerdag van SnelStart. go2UBL is de eerste softwarepartner van SnelStart die koppelt via dit nieuwe platform. Op de Accountancy Expo eind juni is de koppeling tussen SnelStart en go2UBL live gezet voor alle gezamenlijke klanten.

Lees verder

Digitale transformatie! Wat is dat eigenlijk?

door: Henry Been   op: 4 juli 2017 10:20:49 CEST

Het is al weer een week of vier geleden dat SnelStart officieel is uitgeroepen tot Microsoft Country Partner of the Year 2017. Een periode die is omgevlogen. Een periode vol gewoon werken, maar ook feest, felicitaties en genieten van wat je hebt bereikt. Maar wat hebben we nu eigenlijk bereikt? Wat maakt ons nu zo’n bijzondere partner? Wij zijn hét icoon van digitale transformatie in Nederland, maar wat is dat eigenlijk?

Lees verder

SnelStart onthult nieuwste ontwikkelingen tijdens de Accountancy Expo

door: Henry Been   op: 21 juni 2017 16:14:04 CEST

De afgelopen weken heb ik samen met onze product owners en een aantal ontwikkelaars gewerkt aan een aantal verrassingen voor met name accountants- en administratiekantoren. In het geheim, zonder voorafgaand overleg met de directie en buiten de normale planningen om, hebben vijf ontwikkelaars en twee testers de handen ineengeslagen om tussen de normale werkzaamheden te werken aan extra uitbreidingen.

Lees verder

Een golf van vernieuwing bij SnelStart

door: Carlo Kuip   op: 9 juni 2017 9:43:35 CEST

In de IT spreekt men vaak over “the next wave”, de volgende golf van vernieuwing die alle aspecten van de IT zoals we die kennen zal veranderen. Waar ik in 2006 al eens gehoord had van het Cloud-computing concept vanuit ontwikkelingen bij Amazon, maakte ik in 2010 kennis met de Microsoft Cloud onder de naam “Azure”.  Die kans pakken heeft ons de afgelopen jaren enorm veel gave dingen gebracht, vorige week zelfs de bekroning tot Microsoft Country Partner of the Year. Maar hoe zijn we daar nu toe gekomen?

Lees verder

Onze reis van Texel naar Microsoft Country Partner of the Year...

door: Ivo Huizinga   op: 2 juni 2017 17:26:38 CEST

SnelStart is Microsoft Country Partner of the Year. BAM! Het nieuws moest even landen toen het mij en Frits (onze directeur) vorige week onder strenge voorwaarden werd verteld. Nu een week later is het enorme gevoel van trots nog steeds niet verdwenen. Een softwarebedrijf van het eiland Texel krijgt erkenning van één van de grootste bedrijven ter wereld: Microsoft. Ik wist dat we goed bezig waren, maar deze prijs is de bekroning voor onze gezamenlijke reis met Microsoft van de afgelopen jaren. Hoe deze reis verliep? Lees het verhaal van SnelStart door mijn ogen.

Lees verder

Bespaar tijd! Koppel nu uw Rabobank rekening

door: SnelStart   op: 18 mei 2017 14:22:02 CEST

Hij is er! De directe bankkoppeling tussen SnelStart en Rabobank. Op woensdag 17 mei werd de koppeling feestelijk gelanceerd op het kantoor van Rabobank Kop van Noord-Holland. Gebruikers van SnelStart hoeven nooit meer handmatig bankafschriften van de Rabobank te downloaden en in te lezen. Alle mutaties worden automatisch verwerkt in de administratie. Dit maakt boekhouden pas echt makkelijk!

Lees verder