<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1705023512907518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Wat doe je als je klant niet online wil samenwerken?

Je wil graag online samenwerken met je klanten in hun administratie. Je informeert je klanten via een e-mail of een nieuwsbrief, waarin je ze ook vertelt over alle voordelen van deze manier van werken. En vervolgens neem je contact op...

Lees verder

Hoe je nooit meer uren aan je webshop-boekhouding besteedt

E-commerce is in het afgelopen jaar enorm gegroeid. Zelfs mensen die vroeger nooit online iets bestelden hebben nu het gemak van online shoppen ontdekt. En fysieke winkels hebben tegenwoordig vaak een webshop ernaast. Maar naarmate de..

Lees verder

Van black box naar inzicht in je cashflow: een kwestie van..

Wendy Huijs – Van den Ham startte in 2017 met haar bedrijf Little Trophy. De sjaals en andere ambachtelijke fashion & home accessoires van Little Trophy staan bekend om de unieke, limited-edition designs en de prachtige stoffen, met..

Lees verder

Webshop administratie? Zo voorkom je fouten in de..

Een webshop zorgt voor een meer complexe administratie. En ondernemers die liever ondernemen dan zich bezighouden met hun boekhouding, raffelen de administratie soms af. Dan krijg je als boekhouder of accountant een administratie..

Lees verder