SnelStart Aangenaam 2019 was een groot succes

door: maureen reulink   op: 11 december 2019 11:48:39 CET

Op 28 november 2019 stonden de Midden Nederland Hallen volledig in het teken van verbinding tijdens SnelStart Aangenaam. Een dag vol inspirerende presentaties, een interessante keynote, een partnermarkt en een goedbezocht Kennisplein. Met ruim 500 administratie- en accountantskantoren en 20 Partners was SnelStart Aangenaam groter dan ooit. 

Lees verder

Optimaliseer de factuurstroom

door: Frank Grootemaat   op: 19 juni 2018 10:53:52 CEST

In SnelStart heeft u uitgebreide mogelijkheden om makkelijk en snel te factureren. Enkele van onze partners bieden aanvullende services, zoals ‘scan en herken’, zodat u de factuurstroom nog verder kunt optimaliseren. Hierbij een kort overzicht van enkele partners en de diensten die ze leveren.

Lees verder

Benut rapportagetools via SnelStart

door: Frank Grootemaat   op: 19 juni 2018 10:53:14 CEST

Wilt u als kantoor uw klanten zo goed mogelijk van advies voorzien? Maak dan gebruik van de rapportagemogelijkheden die SnelStart biedt in samenwerking met gespecialiseerde partners. Geef uw klant op basis van de uitkomsten advies op maat.

Lees verder

Salarisbetaling snel geregeld via koppeling met Loon Salarissoftware

door: SnelStart   op: 19 juni 2018 10:51:56 CEST

Makkelijkere salarisbetaling? Loon Salarissoftware koppelt aan het online boekhoudplatform van SnelStart.

Lees verder

Handige koppeling SnelStart en RADAR

door: SnelStart   op: 19 juni 2018 10:50:33 CEST

Meer dan 600 accountants- en administratiekantoren gebruiken RADAR CRM om de werkprocessen te automatiseren. Deze oplossing van RADAR Software is direct te koppelen met de online administratie in SnelStart. Zo worden klantgegevens en facturen automatisch doorgezet naar de boekhouding in SnelStart.

Lees verder

SnelStart spart met administratiekantoren

door: Frank Grootemaat   op: 6 april 2018 9:00:00 CEST

Om onze slimme boekhoudoplossingen te blijven verbeteren, hebben wij continu contact met onze klanten en partners. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Wat ontbreekt er nog in onze software? Steeds zijn wij op zoek naar antwoorden op deze vragen. Een belangrijke bron van inspiratie zijn administratie- en accountantskantoren, waarmee we regelmatig om tafel zitten. Vorige week waren er bijeenkomsten met groepen kantoren in Friesland en Noord-Holland.

Lees verder

Makkelijk online samenwerken

door: Bert Stomphorst   op: 10 januari 2018 13:04:00 CET

Veel ondernemers werken samen met hun boekhouder. Dat gebeurt in verschillende vormen. Wellicht brengt de ondernemer nog een boodschappentas, schoenendoos of ordner vol bonnen, facturen en bankafschriften bij u op kantoor. Al dan niet geordend volgens uw instructie.

Lees verder

De 4A's van Benno voor kantoren

door: Benno Bakker   op: 5 januari 2018 11:50:00 CET

’s Morgens op de boot start ik met een kop koffie en een broodje. Onderweg tank ik een keer en ’s avond eet en slaap ik vaak in hotels met een grote toekan op het dak. Als accountmanager van SnelStart kom ik bij kantoren in heel Nederland. Van Uithuizermeeden in Groningen tot Axel in Zeeuws-Vlaanderen. Op zulke dagen krijg ik veel bonnetjes. Maar het dashboardkastje van mijn Volvo is leeg. Ik scan ze direct met mijn smartphone, in mijn administratie. Hoe zit het met de dashboardkastjes van uw klanten?

Lees verder

Rommelige klanten? Die maken u niet meer moedeloos!

door: Louise van der Sluis   op: 14 december 2017 14:51:01 CET

Alles stroomt, niets blijft. Zo ook het werk van de boekhouder.’ Zo omschreef de eigenaresse van een goedlopend administratiekantoor haar werk in een notendop. In haar 25-jarige loopbaan trokken veel veranderingen aan haar voorbij. In de beginjaren gestaag en vanaf de eeuwwisseling in rap tempo.  

Lees verder

Automatisch boekhouden? Dat kan al jaren in SnelStart

door: Ivo Huizinga   op: 2 augustus 2017 16:34:59 CEST

No hands accounting. Robotic accounting. Het zijn termen die op dit moment enorm gehypet worden. Maar wat verstaan we eigenlijk onder "boekhouden zonder handen"? En hoe zit dit eigenlijk bij SnelStart? Wat mij betreft heel simpel. Het staat zelfs in onze visie: "SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren".

Lees verder