SnelStart lanceert SamenOp: makkelijk online samenwerken!

door: SnelStart   op: 21 april 2017 9:33:48 CEST

Administratie- en accountantskantoren krijgen er een innovatief middel bij om voor zichzelf én hun klanten tijd en geld te besparen. Schoenendozen en klappers zijn verleden tijd, kantoren en ondernemers gaan SamenOp! Op woensdag 19 april lanceerde SnelStart deze nieuwe manier van online samenwerken op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland.

Lees verder

Hoezo RGS?

door: Daan van der Slikke   op: 26 september 2016 13:00:00 CEST

Als accountants- of administratiekantoor heeft u ongetwijfeld wel eens van de term RGS gehoord. Daarbij komen bij u wellicht de volgende vragen boven: wat is het en wat kan ik er eigenlijk mee? In dit blog geef ik u graag een antwoord op deze vragen en laat ik u zien wat RGS in de praktijk voor accountants- en administratiekantoren betekent.

Lees verder

Accountant? Onderscheid jezelf! Ga samenwerken met de klant

door: Eva Nicolai   op: 16 september 2016 15:19:50 CEST

De accountancybranche verandert door digitalisering en prijsconcurrentie. Ondernemers krijgen steeds meer handigheden aangereikt waarmee ze zelf (een deel van) de boekhouding kunnen voeren. Denk hierbij aan goedkope online diensten waarmee eenvoudig online een factuur verstuurd kan worden en applicaties waarmee een bonnetje kan worden ingescand in de boekhouding. Vooral zelf factureren vinden veel ondernemers prettig en leuk om te doen. Het versturen van facturen brengt immers geld in het laatje!

Lees verder

Bent u klaar voor SBR?

door: SnelStart   op: 6 september 2016 11:07:50 CEST

Oosterend, 6 september 2016 – SBR (Standard Business Reporting) is intussen niets nieuws meer. Sinds SBR is aangeduid als dé manier van rapporteren wordt SBR als verplichte aanlevermethode vanaf 2011 gefaseerd ingevoerd voor diverse rapportages.

Actueel is dat de Kamer van Koophandel en diverse banken bestanden zoals de jaarrekening binnenkort alleen nog maar in SBR-standaard accepteren. Maakt u uw rapportages nog steeds in Word of Excel? Dan heeft u een uitdaging. SnelStart en zakelijke partners helpen u voorbereiden op SBR!

Lees verder

SnelStart komt weer naar u toe met SnelStart Aangenaam! Zien wij u ook?

door: SnelStart   op: 5 september 2016 11:10:39 CEST

Oosterend, 5 september 2016 – Als accountant vervult u een belangrijke rol in het leven van de ondernemer. Een goede samenwerking is daarbij belangrijk. Innoverende ICT kan hierin een grote ondersteunende rol vervullen. Wat zijn de ontwikkelingen en trends op het gebied van samenwerken en het uitwisselen van de administratie? En hoe speelt SnelStart hier op in? Dit najaar komt SnelStart opnieuw naar u toe met SnelStart Aangenaam, speciaal voor accountants- en administratiekantoren!

Lees verder

3 dingen die klanten van accountants verwachten

door: Gerrit Valkenburg   op: 26 augustus 2016 14:00:00 CEST

Als accountant bevindt u zich in een dynamisch werkveld. Door de digitalisering verandert uw werk als accountant continu en moet u zich kunnen aanpassen aan de ontwikkelingen die gaande zijn. Niet alleen de digitalisering speelt een leidende rol in de veranderingen binnen uw werkveld. Het gezegde “De klant is koning”, klinkt u vast niet onbekend in de oren. Uw klant bepaalt deels hoe u uw werk als accountant uitvoert. Immers, om te blijven groeien in aantal klanten, moet u voldoen aan de klantverwachting. Maar wat verwacht uw klant nu van u als accountant? En hoe speelt u daarop in? Ik vertel het u in deze blog!

Lees verder

Accountancy Expo 2016: een inspirerende dag vol nieuwe inzichten

door: SnelStart   op: 5 juli 2016 13:54:35 CEST

Oosterend, 5 juli 2016 – Begin vorige maand was SnelStart te vinden op de Accountancy Expo in Nijkerk, een initiatief van DOCCO IT en Verandermanagement. Een levendige beurs waar administratie- en accountantskantoren de nieuwste trends kwamen bekijken. Naast SnelStart waren er nog zo’n zestig andere softwareleveranciers aanwezig. Genoeg te zien dus voor de 1.200 bezoekers! Een beknopt verslag van een inspirerende dag.

Lees verder

Partnerpagina in een nieuw jasje!

door: SnelStart   op: 5 juli 2016 13:52:17 CEST

Oosterend, 5 juli 2016 – Het aantal Software Partners dat koppelt met SnelStart groeit. Sterker nog, nu we bezig zijn met het ontwikkelen van webservices zal het aantal partners de komende jaren flink toenemen. Dat maakt het voor u makkelijker om met SnelStart te werken, maar lastiger om snel de partner met de juiste oplossing te vinden.

Hoog tijd dus voor het optimaliseren van de SnelStart software partnerpagina op onze website! De nieuwe zoekfunctie zorgt ervoor dat klanten onze partners nog beter kunnen vinden!

Lees verder

Drie redenen om u te verdiepen in digitalisering voor accountantskantoren

door: Gerrit Valkenburg   op: 30 juni 2016 14:00:00 CEST

De accountancy branche is zeker niet de eerste die te maken krijgt met digitalisering. Laatst las ik een artikel in het magazine Adformatie, waarin wordt voorspeld dat marketing in 2020 de branche is waar de meeste digitalisering en automatisering is ten opzichte van het aantal werknemers. Ook wij maken gebruik van marketingautomatisering en kunnen onze marketingactiviteiten daardoor efficiënter inrichten en continu analyseren.

Lees verder

Gemakkelijk e-facturen ontvangen in SnelStart via eVerbinding

door: SnelStart   op: 2 juni 2016 8:52:13 CEST

Oosterend, 2 juni 2016 – Heeft u het al ontdekt? Ontvang eenvoudig e-facturen via onze nieuwste partner op het gebied van documentverwerking: eVerbinding! Iedere SnelStart-gebruiker die beschikt over een koppeling tussen SnelStart en eVerbinding kan hier gebruik van maken. Zo wordt het ontvangen en verwerken van een factuur nog gemakkelijker!

Lees verder