PayPal via Combidesk

Je hoeft nooit meer gegevens over te nemen van het ene in het andere systeem. Daardoor maak je minder fouten en houd je tijd over om te doen waar jij goed in bent.

Hoe werkt de koppeling?

Met Combidesk koppel je PayPal eenvoudig en snel aan SnelStart.

Voordelen

  • Volledige automatisering. De aflettermodule voor PayPal & SnelStart automatiseert het afletterproces, waardoor handmatige matching van betalingen met openstaande posten verleden tijd is.
  • Bespaar aanzienlijk veel tijd, vooral bij het verwerken van grote hoeveelheden betalingen.
  • Naadloze integratie met SnelStart.
  • Onze koppeling haalt automatisch transacties op bij PayPal en matcht deze met openstaande verkoopboekingen in SnelStart.
  • Zorgt dat je administratie altijd up-to-date en nauwkeurig is.
  • Webshop-onafhankelijkheid: geschikt voor verschillende webshopplatforms, waaronder Lightspeed, WooCommerce, Mijnwebwinkel, Plug&Pay, CCV Shop en Shopify.
  • Het werkt super makkelijk! Je hebt geen downloads of dure ontwikkelaar nodig.

Kosten koppeling / proefperiode

20 euro per maand, 200 euro per jaar (2 maanden korting).

Vrijblijvend proberen

Je kunt deze PayPal-SnelStart koppeling 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend proberen. Na 30 dagen stopt de proefperiode en wordt de koppeling op pauze gezet, tenzij je ervoor kiest de app te blijven gebruiken en tot betaling overgaat.

Hulp bij installatie

Combidesk kan de koppeling ook voor je installeren. Hiervoor rekent het éénmalige installatiekosten van 95 euro. Als je besluit de koppeling toch niet te gebruiken, krijg je dit bedrag terug.

Interesse in deze koppeling?

Combidesk helpt je graag via de helpdesk. Neem contact op via: support@combidesk.com of stuur een chat via de website.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Combidesk

Combidesk vindt handmatig data exporteren en importeren niet meer van deze tijd. Het gelooft erin dat dit sneller en beter kan. Combidesk helpt mkb-ondernemers daarom met het eigenhandig aan elkaar koppelen van bedrijfssoftware om alle terugkerende handelingen binnen de bedrijfsvoering volledig te automatiseren.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'Combidesk'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Webshop Overig

Branche

Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?