ActaCollect

ActaCollect is jouw actieplan tegen debiteuren die te laat betalen. Met ActaCollect heb je een duidelijk overzicht over je debiteurenbeheer en kun je zelf je proces automatiseren en optimaliseren.

Hoe werkt de koppeling?

Met ActaCollect zorg je dat je cashflow wordt beschermd door de debiteurenpost te verlagen en debiteurenrisico te minimaliseren. Je boekhouding is gekoppeld aan ActaCollect en zorgt voor een eenvoudige workflow voor debiteurenbeheer. Wanneer je een factuur of verkoopboeking aanmaakt in je administratie, wordt deze automatisch aan de juiste klant in ActaCollect gekoppeld. Elke dag wordt ActaCollect up-to-date gebracht met de juiste gegevens uit je administratie.

Doordat je zelf het proces samen kunt stellen, kun je het aanpassen per debiteur. Zo kun je een goede relatie met je debiteuren onderhouden en de vertrouwensband versterken. Daarnaast kunnen klanten inloggen op een externe portal en hun facturen betalen via en betaallink.  

Voordelen

  • Verlaag je debiteuren saldo met tientallen procenten
  • Stuur dossiers gemakkelijk door naar gerechts- of incassopartners
  • Duidelijk overzicht over je debiteuren
  • Stel je eigen automatische debiteurenbeheer proces in
  • Mogelijkheid om facturen te verzekeren
  • Debiteuren kunnen inloggen in een extern portaal om hun openstaande facturen in te zien
  • Zekerheid in debiteurenbeheer voor een klein bedrag

Kosten koppeling / proefperiode

Vanaf €19,95 per maand.

Interesse in deze koppeling?

ActaBlue helpt je graag via hun helpdesk. Neem contact op via: +31 (0)88 110 1000 of stel je vraag via het contactformulier op de website.

Naar het contactformulier

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over ActaBlue

ActaBlue is de ontwikkelaar van ActaCollect. ActaBlue is gespecialiseerd in software-oplossingen voor het MKB.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel inKaart

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?