App4Sales

App4Sales: sales via je mobiel. Dé perfecte mobiele sales applicatie! Registreer nieuwe klanten of zoek in bestaande, doorzoek je catalogus, voeg producten toe aan een order en laat je klanten tekenen op de iPad, PC of Windows8 tablet.

Hoe werkt de koppeling?

Wilt u niet langer geschreven orders handmatig invoeren in uw SnelStart-administratie? Dan biedt de SnelStart koppeling met App4Sales voor u dé oplossing. Na het invoeren van een order in de mobiele verkoop app komt deze direct terecht in uw administratie. U koppelt App4Sales eenvoudig met SnelStart Online of via S-Connect.

Voordelen

  • Ultieme orderregistratie app met optioneel gebruik van een bluetooth scanner
  • Online & offline modus, deze app werkt overal
  • Verbonden aan SnelStart
  • Snelle ROI bij beursverkoop, agenten en vertegenwoordigers

Interesse in deze koppeling?

Bekijk voor meer informatie de website van App4Sales:

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?