Snelkoppeling.eu Webshop koppelingen

Heb je een webwinkel draaien via SEOshop.nl, Shopfactory, Magento, Biedmeer, CCV-shop of Ebay en gebruik je SnelStart voor je adminstratie? Koppel dan eenvoudig beide met elkaar. SnelKoppeling.eu maakt het mogelijk om je webshop te koppelen aan je SnelStart-administratie. Zo kun je eenvoudig facturen, klantgegevens, producten en verkooporders 1-0p-1 importeren vanuit je webshop naar je administratie. Er zijn twee varianten beschikbaar: Boekhouden Importeren journaalposten Omzet splitsen in artikelen (totaal) en betaal- en verzendkosten Automatisch afboeken betaalde facturen op tussenrekening webshop betalingen Optioneel: Toevoegen en bijwerken relaties op basis van SEOshop relatie-ID (debiteurbeheer) Bij bestellingen in je webshop worden klantgegevens automatisch toegevoegd of aangepast. Zo is je administratie altijd up-to-date. Orderbeheer en factureren Importeren verkooporders (artikelen en klantgegevens) Toevoegen en bijwerken artikelen op basis van artikelcode-veld in webshop Voorraden worden gesynchroniseerd

Voordelen

  • Bespaar tijd
  • Voorkom dubbele of foute boekingen in je administratie

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over SnelKoppeling.eu

SnelKoppeling.eu koppelt je webshop software met je SnelStart-administratie

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inControle

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Alle

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?