Collect Online

De DunningOnline software van Collect Online automatiseert het beheer van je debiteuren. Voor meer inzicht in je debiteurenbestand, efficiënte en succesvolle opvolging van openstaande facturen, betere relaties met klanten en een betere cashflow. Koppel je Snelstart administratie aan DunningOnline en ga direct aan de slag om je cashflow te verbeteren.

Voordelen

  • Directe koppeling met je boekhouding
  • Maak slimme workflows voor het opvolgen van facturen, o.a. toevoegen van mails, tekstberichten, betalingslinks, voorwaarden en segmentatie in het incassoproces
  • Communicatie met debiteuren via verschillende kanalen mogelijk, zoals sms, WhatsApp, e-mail en voicecasts
  • Aparte klachten en betaalregeling module
  • Krijg inzicht in het betaalgedrag van je klanten

Kosten koppeling / proefperiode

Inbegrepen in de licentieprijs.

Interesse in deze koppeling?

Je maakt de koppeling in SnelStart Web of in DunningOnline. Bij problemen of vragen kun je contact opnemen met de supportafdeling van Collect Online via e-mail: support@collectonline.eu.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Collect Online

CollectOnline is een Belgisch bedrijf opgericht in 2011 met focus op Credit Management en marktleider in Benelux voor incasso software en een belangrijke Europese speler in debiteurenbeheer software. CollectOnline ontwikkelt de oplossingen DunningOnline en RecoverOnline.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?