VITRIS Online

VITRIS Online helpt glasbedrijven middels slimme softwareoplossingen efficiënt en doelgericht de beste offertes te maken, de mooiste opdrachten te scoren en een held in de uitvoering te zijn.

Hoe werkt de koppeling?

VITRIS Online activeert de koppeling en stelt hem voor je in.

Voordelen

  • De glas specifieke prijsberekening en condities in VITRIS Online helpen je bij het snel en eenvoudig opstellen van offertes en het vastleggen van opdrachten.
  • Met het digitale dossier van VITRIS Online sla je belangrijk documenten of afbeeldingen bij de offerte, order of bestelling op.
  • De tijdlijn van VITRIS Online geeft een helder beeld van de communicatie met je klant of leverancier.
  • Met VITRIS Online laat je klanten middels een betaallink via iDeal of Bankcontact eenvoudig en snel betalen.
  • VITRIS Online is een professionele softwareoplossing uit de Cloud welke overal en altijd via het internet te gebruiken is.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met VITRIS Online via e-mailadres support@vitrisonline.nl of telefoonnummer 085 - 580 13 71.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over VITRIS

VITRIS is het softwarepakket voor de glasbranche dat zorgdraagt voor de volledige afhandeling van jouw orderadministratie. Bij alle bedrijven uit de glasbranche ongeacht bedrijfsactiviteit of grootte is VITRIS toepasbaar. Door VITRIS eventueel uit te breiden met additionele modules stel je VITRIS specifiek naar jouw wensen samen. Haar positie als marktleider, rijke functionaliteit en gebruiksgemak maken VITRIS tot een succesfactor in jouw bedrijf.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Bouw Groothandel Productie

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?