EDI via S for Software

Werk je met SnelStart en heb je afnemers die via EDI met je willen communiceren? Dan kun je veel voordeel behalen met onze EDI-koppeling. S for Software koppelt EDI aan je SnelStart-administratie en leest binnenkomende orders automatisch in. Daarbij kunnen pakbonnen en facturen automatisch worden verzonden op een instelbaar interval of handmatig met een enkele muisklik. Dit bespaart je veel tijd.

Hoe werkt de koppeling?

Extra module: SSCC
De SSCC-module kan in combinatie met SnelStart automatisch labels genereren. De module werkt met de standaard van GS1. Dit zorgt voor een standaard formaat en lay-out. Vanuit EDI kun je de labels direct printen of mailen naar bijvoorbeeld je expeditie-afdeling die de verzendingen klaarmaakt.

Voordelen

  • EDI ondersteunt berichten voor uitwisseling tussen SnelStart en de EDI-providers Transus, SPFI en SRC.
  • Je kunt eenvoudig inregelen dat binnenkomende orders volautomatisch worden ingelezen in SnelStart, terwijl je zelf bepaalt wanneer pakbonnen en facturen worden verzonden.
  • Optie om van elke ontvangen order direct een INSDES-bericht door te sturen naar de (instelbare) GLN van je logistieke dienstverlener. Handig als je de opslag en logistiek hebt uitbesteed en je logistieke dienstverlener ook is aangesloten op EDI.
  • Van elke binnengekomen order wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het door je opgegeven e-mailadres. Zo kun je bijvoorbeeld onderweg zien welke orders er binnen zijn gekomen.
  • De mogelijkheid om SnelStart-pakbonnen te verzenden als DESADV. SnelStart-facturen kun je versturen als INVOICE-bericht.

Kosten koppeling / proefperiode

Vanaf € 150 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met EDI-leverancier S for Software via e-mailadres info@sforsoftware.nl of telefoonnummer 0342 - 745 295.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over S for Software

Deze koppeling wordt geïmplementeerd door S for Software.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer

Branche

Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?