4Retail

4Retail realiseert web- en winkelautomatisering die je aansluit op je klanten, leveranciers, voorraad en snelstart boekhouding. Een geïntegreerd systeem voor winkels en winkelketens. Verkoopgegevens worden direct of periodiek verdicht overgezet naar je SnelStart-boekhouding. Met de SnelStart-koppeling houd je real-time inzicht en overzicht over al je bedrijfsactiviteiten.

Hoe werkt de koppeling?

Door de koppeling met SnelStart kun je meer doen in minder tijd. Iedere dag wordt je boekhouding automatisch bijwerkt met de verkopen vanuit Shop-IT. Alle verkopen, manier van betalen en btw codes worden op een correcte wijze overgezet waardoor fouten tot een minimum worden beperkt. Dit zorgt voor minder boekhoudkosten.

Voordelen

  • Bespaart tijd en geld op je financiële administratie
  • Zorgt voor een professionele administratie waar fouten tot een minimum worden beperkt
  • Zorgt voor het correct overzetten van BTW codes
  • Mogelijkheid om te koppelen op ‘dag-omzet’
  • Koppeling word door ons verzorgd
  • Minder kosten voor je boekhouder

Kosten koppeling / proefperiode

€ 10 per maand.
De eenmalige kosten om de koppeling in te stellen bedragen € 125.

Interesse in deze koppeling?

De koppeling wordt in overleg op maat ingericht en opgeleverd. Bij problemen of vragen kun je bellen met de telefonische servicedesk op telefoonnummer 0541-533659. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over 4Retail

4Retail heeft een schat aan kennis en ervaring in huis. Daarmee zijn we in staat om élk winkelbedrijf een adequate oplossing te bieden voor een optimale bedrijfsvoering. In welke branche dan ook.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?