Bookzo

Beheer eenvoudig alle reserveringen die binnenkomen via de website, per e-mail of telefonisch. Het reserveringsprogramma biedt veel opties, zoals prijzen invoeren, (lastminute)acties maken, bevestigingen, facturering en uitgebreide rapportages.

Hoe werkt de koppeling?

Bookzo is eenvoudig te integreren in bestaande websites. De mogelijkheid bestaat om uw gasten een (aan)betaling te laten doen via iDeal. Er is een koppeling met belangrijke channelmanagers zodat dubbele boekingen worden uitgesloten.

Voordelen

  • Online boeken
  • Overzichtelijk planbord
  • Koppeling met (Snelstart-)administratie
  • Uitgebreide rapportages en analyse
  • Gratis app

Kosten koppeling / proefperiode

Neem contact op met Bookzo.

Interesse in deze koppeling?

Mail via support@bookzo.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Bookzo

Gebruiksvriendelijk reserveringsprogramma met responsive online boeken, mijn-omgeving voor gasten en eigenaren, diverse koppelingen met o.a. boekhoudpakketten, channelmanagers, kassasystemen en housekeeping-beheer.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Overig

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?