Centix

Welk materieel, gereedschap, machines of installaties je beheert: met Centix asset management heb je eenvoudig het complete overzicht. Gereedschapbeheer voor installatiebedrijven, materieelbeheer voor bouw- en GWW-bedrijven of installatie en machines beheren in productiebedrijven en de industrie? Met ruim 25 jaar ervaring leveren wij complete oplossingen voor elke branche, eventueel gekoppeld aan uw financiële of ERP software.

Hoe werkt de koppeling?

Met Centix Online is er altijd een volgende stap naar verder succes! Centix heeft een standaardpakket: Centix Online. Dit pakket biedt vele opties en standaard indelingen per branche en biedt voor de meeste klanten voldoende functionaliteit.

Heeft u toch behoefte aan extra functies? Centix heeft extra aanvullende modules om op elke branche en situatie specifiek aan te sluiten. Door middel van gestandaardiseerde partner plug-ins is het mogelijk Centix naadloos te integreren aan andere applicaties. Toch uw eigen koppeling tot stand brengen? Dan heeft u de beschikking tot onze open API.

Onze ervaren consultants geven uw medewerkers vakkundig advies en training over onze software waardoor u of uw medewerkers in staat zijn gebruik te maken van onze Centix software!

Voordelen

  • Met de koppeling tussen Snelstart en Centix kunnen klanten, contactpersonen, artikelen en werkbon orders worden uitgewisseld.

Kosten koppeling / proefperiode

De koppeling kost €32,50 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Meer informatie over de koppeling vind je hier:

Meer bekijken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Centrix

Bij problemen of vragen kan er gemaild worden naar support@centix.com.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Bouw Groothandel Metaal Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?