S-Connect

De volgende webshops worden standaard ondersteund: WooCommerce Magento MyShop Mijnwebwinkel PrestaShop OpenCart ShopFactory CCV Shop Bol.com WooCommerce NextChapter CS Cart Onetoshop Xelshop Staat jouw webshopsysteem er niet tussen? Het ook mogelijk om ook jouw systeem via S-Connect Webshop te koppelen aan je SnelStart-administratie.

Voordelen

  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. 
  • Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. 
  • Biedt je klanten een betere service. 

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Alle

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?