Syntri

ERP-systeem Syntri helpt (internationaal opererende) Nederlandse project- en/of ordergestuurde maakbedrijven vooruit. Het neemt werk uit handen door informatiestromen te digitaliseren en bedrijfsprocessen verregaand te automatiseren. Iedere gebruiker op het juiste moment van acties en actuele informatie voorzien is dé kracht van Syntri ERP.

Hoe werkt de koppeling?

Alles gebeurt vanuit de visie Syntri Connected World. Concreet voorbeeld is de integrale uitwisseling van Gatewise-berichten in en met de workflow engine van Syntri ERP. Ander voorbeeld is de koppeling tussen Syntri ERP en een offerteportaal waarbij de upload van een tekening automatisch leidt tot een calculatieprijs en geschatte levertijd.

Voordelen

  • Standaard software, modulair en schaalbaar
  • Klantspecifiek en flexibel in te richten met compleet geïntegreerde worklfow
  • Sterke focus op het optimaliseren van de workflow en interne logistiek
  • Iedere gebruiker krijgt op het juiste moment de juiste actie met de daarbij horende informatie
  • Levert tijd en een hogere efficiëntie op

Kosten koppeling / proefperiode

€ 475 per jaar (met een proefperiode van 3 maanden).

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op met je Syntri ERP consultant voor het activeren van de koppeling. Neem bij vragen of problemen contact op met de supportafdeling via support@syntri.nl of telefonisch via 0528 - 820055.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Syntri

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Bouw Groothandel Metaal Productie Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?