MKB Brandstof

Met de autopas van MKB Brandstof reken je in heel Nederland af voor tanken, carwash en parkeren. Dankzij de pas voorkom je gedoe met bonnetjes en kun je gemakkelijk de btw terugvorderen. Alle kosten komen fiscusproof op één verzamelfactuur. Door gebruik te maken van UBL-facturen worden alle boekingen automatisch verwerkt in SnelStart. Alle verbruikskosten automatisch verzameld op één factuur.

Hoe werkt de koppeling?

Veel ondernemers die geen autopas hebben, declareren de btw van hun tankbeurten niet of bijna niet. Per tankbeurt scheelt dat al gauw zo'n 15 tot 20 euro. Als je de autopas van MKB Brandstof gebruikt als tankpas, verdient deze zichzelf al binnen vier tankbeurten terug. Bij een privé-auto die je zakelijk inzet, mag je ook de btw op brandstof en andere gebruikskosten van de auto (onderhoud, carwash en parkeren) terugvorderen.

Voordelen

  • Eén pas voor tanken, carwash en parkeren
  • Geen gedoe meer met bonnetjes
  • Gemakkelijk btw terugvragen
  • UBL-factuur wordt automatisch verwerkt in SnelStart

Interesse in deze koppeling?

Met de MKB Brandstofpas bespaar je tijd én geld.

Bekijk meer

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over MKB Brandstof

Bereik meer met de MKB pas

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?