Addvision

Maak eenvoudig een koppeling tussen je SnelStart boekhouding en je webshop. Met onze koppeling kan alle beschikbare informatie uit SnelStart gekoppeld worden met jouw webshop. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de integratie probleemloos verloopt. Wel zo fijn toch?

Voordelen

  • Alle informatie uit SnelStart kunnen gekoppeld worden met je webshop
  • Automatische synchronisatie van artikelen in de webshop en SnelStart
  • Webshoporders worden automatisch verwerkt in SnelStart
  • Voorraad is altijd up to date
  • Automatische synchronisatie van klanten en prijsafspraken

Kosten koppeling / proefperiode

Kosten op aanvraag.

Een koppeling volledig op maat

Ben je op zoek naar een koppeling die volledig op maat gemaakt kan worden naar jouw wensen? Wij bieden jou de oplossing en zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld.

Interesse in deze koppeling?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je onze koppeling gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@addvision.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Addvision

Met onze technische kennis en focus op marketing gaan we voor maximaal resultaat. Daar is meer voor nodig dan de gebaande paden volgen. Daarom denken wij creatief en werken we keihard. Het uitzicht op de top is de inspanning meer dan waard!

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel Productie Schoonheidssalon Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?