Web Whales

Web Whales zorgt voor de volledige integratie van klanten, artikelen en orders vanuit SnelStart met jouw webshop. Wij ondersteunen SEOshop, PrestaShop, Magento, Shopify, CCV-shop, MyShop en WooCommerce en voorzien van deskundig advies omtrent jouw bedrijfsproces.

Voordelen

  • je voert geen dubbele administratie.
  • Zowel jouw boekhouding als jouw webshop zijn altijd actueel.
  • Je wordt volledig technisch ontzorgd.
  • Jouw bedrijfsproces wordt optimaal ingericht.
  • Eerlijke, nuchtere en Hollandse dienstverlening.

Interesse in deze koppeling?

Wij nemen alle technische drempels weg, zodat jouw winkel kan verkopen!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Web Whales

Met een groot enthousiasme voor software en online business cases ontwikkelen we samen de weboplossingen van morgen. Altijd met de focus op het betere programmeerwerk en de toekomst in ons achterhoofd. Zo ontwerpen we visuele prototypes, ontwikkelen we je eerste verkoopbare versie en schalen we op zodra de klanten toestromen. Onderdeel zijn van jouw digitaal succes, daar doen we het voor!

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Alle

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?