UitvaartSuite

Met deze koppeling zet je debiteurgegevens en journaalposten (verkoopfacturen) eenvoudig over van UitvaartSuite naar SnelStart.

Voordelen

  • Snellere verwerking
  • Minder handelingen
  • Geen kans op fouten

Kosten koppeling / proefperiode

De koppeling is gratis voor de gebruikers van UitvaartSuite.  Het maakt onderdeel uit van de 50+ koppelingen die het met financiële pakketten heeft.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op via e-mailadres info@trobit.com of telefoonnummer 070-3518834.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over TroBit Automatisering

TroBit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor begraafplaatsen, crematoria, uitvaartondernemers, uitvaartverzekeraars, uitvaartverenigingen en uitvaart depositofondsen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel inKaart

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?