Catermonkey

Met de Catermonkey integratie exporteer je met een enkele klik bestellingen vanuit Catermonkey als verkooporders naar SnelStart. Van daaruit is je facturatie een fluitje van een cent, en je boekhouding gelijk compleet. Profiteer van de boekhoudkundige functies en het gemak van SnelStart, terwijl je ook profiteert van de catering specifieke functionaliteit die Catermonkey biedt.

Voordelen

  • Facturen automatisch verwerkt vanuit Catermonkey in SnelStart
  • Boekhouding snel op orde
  • Meer tijd om te ondernemen

Kosten koppeling / proefperiode

Probeer Catermonkey 30 dagen tegen gereduceerd tarief. De koppeling kost €10 per maand bovenop het normale Catermonkey abonnement.

Interesse in deze koppeling?

In de software van Catermonkey maak je de koppeling. Ga naar de instellingenpagina en kies 'Koppelingen en Integraties'. Daar zie je SnelStart staan. Vervolgens klik je simpelweg op de knop 'koppel met SnelStart', en volg je de instructies. Bij problemen of vragen kun je chatten, bellen of mailen.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Catermonkey

Catermonkey helpt jou graag in al je processen, en biedt de juiste tools om jouw cateringbedrijf of eventlocatie naar het volgende niveau te tillen en je klanten de best mogelijke service te bieden.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Horeca

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?