PM Coded

PM Coded onderdeel van de PM Networking Group heeft veel tijd en kennis geïnvesteerd in de ontwikkeling van een unieke Webshopoplossing i.c.m. SnelStart software! De Webshopoplossing heeft een real-time koppeling met je SnelStart administratie. Hierdoor is het mogelijk wordt om je producten via een overzichtelijke Webshop online beschikbaar te stellen. De koppeling zorgt er automatisch voor dat je orders, klantregistraties, voorraden en artikel informatie verwerkt wordt in je administratie! Zo beschik je op ieder moment van de dag over de meest accurate stand van zaken.

Voordelen

  • Tijdswinst: Van voorraden en prijzen tot specifieke prijsafspraken en klantgroepen. Al je gegevens staan automatisch in je boekhouding, en andersom.
  • Controle:  Werk vanuit één systeem en heb altijd inzicht in je orders, voorraden etc. 
  • Klantgegevens: U heeft altijd de juiste gegevens bij de hand in beide systemen.
  • Retouren: Door de koppeling tussen de webshop en uw boekhouding wordt de klant herkend en kost het verwerken van retouren veel minder tijd!
  • Altijd beschikbaar: Ook als de koppeling met SnelStart – door welke reden ook – niet beschikbaar is, verwerkt de Webshop nog steeds de klantorders.

De Webshop van PM Coded is nooit uitontwikkeld en wij vinden de continue ervaringen en feedback van onze Webshopgebruikers een belangrijk uitgangspunt voor de ontwikkelagenda.

Wij organiseren ieder jaar kennissessies waarbij er op een interactieve wijze gekeken wordt waar de Webshop beter gemaakt kan worden. Zo blijft de webshop zich ontwikkelen waar jij als klant weer van profiteert. 

Support

Vragen? Neem contact op via info@pmcoded.nl of bel 088 - 6811 613 (ma t/m vr - 08.30 tot 17.00 uur

Interesse in deze koppeling?

Lees meer over PM coded

Lees meer

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over PM Coded

PM Coded is dé Specialist voor al je Digitale (maatwerk) Oplossingen

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Alle

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?