Solvisoft

Eenvoudig webshopbeheer en een up-to-date boekhouding? Koppel de webshopsoftware van Solvisoft aan je SnelStart-administratie. Met Solvisoft haal je alles uit e-commerce met een webshop-pakket dat precies aansluit bij de processen en behoeften van je bedrijf. Via de API-koppeling maakt de webshop gebruik van de bestaande gegevens over producten en klanten in je boekhouding. Vervolgens worden o.a. verkopen, voorraad en klantgegevens automatisch in je SnelStart boekhouding verwerkt.

Voordelen

  • Centraal beheer van productgegevens: de webshop neemt productgegevens over uit SnelStart. In de webshop kun je deze informatie aanvullen.
  • Centraal beheer van het klantenbestand: de webshop gebruikt tijdens het bestelproces gegevens uit het klantenbestand in SnelStart.
  • Met Solvisoft kun je ieder ERP-systeem aan je webshop koppelen. Zo toont je webshop altijd de actuele artikelen, voorraden, prijzen en productinformatie en worden verkopen automatisch afgehandeld en verwerkt.
  • Door de modulaire opbouw kies je eenvoudig het e-commerce-pakket dat bij je past en kun je eenvoudig nieuwe functionaliteiten toevoegen.
  • Volledige ondersteuning door de support afdeling van Solvisoft.

Kosten koppeling / proefperiode

Neem contact op met Solvisoft en kom samen tot een passende oplossing.

Interesse in deze koppeling?

Solvisoft neemt het instellen van de koppeling volledig voor haar rekening. Je hebt geen technische kennis nodig. De Support afdeling van Solvisoft ondersteunt je bij meldingen. Heb je problemen met de koppeling? Dan helpt de Technische afdeling je met het vinden van een oplossing. Bij problemen of vragen kun je bellen naar 0488-469900.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Solvisoft

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel Productie

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?