OmniMove

Makkelijker werken dankzij de OmniMove werkbon app! Met deze koppeling kun je rechtstreeks vanuit SnelStart relatie- artikelgegevens en orders opvragen. Via de handige app boek je: Relatie- en ordergegevens Uren Omschrijving(en) Artikelen en materialen Na akkoord kun je de klant direct laten ondertekenen. De klant ontvangt via de mail een digitale werkbon of offerte als pdf. Jij past zelf de opmaak aan en de gegevens worden automatisch overgenomen in SnelStart. Omdat OmniMove een low code platform is kan de werkbon helemaal afgestemd worden op jouw wensen. Ook kan het gebruikt worden voor andere toepassingen (zoals offertes, schaderapporten, inspecties, etc).

Hoe werkt de koppeling?

Lees hier meer over de koppeling tussen SnelStart en OmniMove. Nog vragen? Bel of mail gerust.

Meer informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software lees je hier.

Voordelen

  • Geen onduidelijke werkbonnen meer
  • Minder handmatig werk
  • Direct factureren met SnelStart
  • Minder administratie
  • Professionele layout

Kosten koppeling / proefperiode

Je kunt gratis gebruikmaken van de koppeling. Je betaalt alleen voor de algemene kosten.

Interesse in deze koppeling?

Heb je problemen met de koppeling? Neem contact op met OmniMove

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over OmniMove

OmniMove > OrganisatieProfiel Profiel Partners Privacy Over onze organisatie OmniMove is gespecialiseerd in het mobiel en digitaal maken van de bedrijfsprocessen. Dit doen wij al ruim 15 jaar. Om de bedrijfsprocessen makkelijk mobiel en digitaal te maken hebben we het OmniMove MobileForms platform ontwikkeld. Met het OmniMove MobileForms platform kan de 'papieren rompslomp' op een makkelijke manier mobiel en digitaal worden gemaakt d.m.v. apps. OmniMove MobileForms is geschikt van klein tot groot bedrijf. Door de generieke opzet van het OmniMove MobileForms. Bent u zelf in staat of met hulp van ons, om met zelf geconfigureerde enterprise apps uw mobiele bedrijfsproccessen naadloos, betaalbaar en makkelijk te ondersteunen. Ons uitgangspunt hierbij is dat we de informatievoorziening, effectiviteit en de efficiency van uw mobiele bedrijfsprocessen sterk te verbeteren en helpen U als partner graag daarbij. Wij hebben standaard app templates voor werkbonnen, service, inspecties, bouw, transport, fashion, beveiliging, facility, marketing, verkoop en 1001 andere toepassingen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Bouw Transport Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?