CCV Shop via Webwinkelfacturen.nl

Webwinkelfacturen.nl is de specialist voor webwinkeliers op het gebied van koppelen van webwinkels met de boekhouding. Door de koppeling maakt SnelStart automatisch financiële boekingen of bestellingen in je SnelStart boekhouding aan voor alle bestellingen uit de CCV Shop webwinkel.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling is eenvoudig te activeren met behulp van de handleiding CCV Shop - SnelStart.

Voordelen

  • Zorgt voor een professionele financiele administratie.
  • Tijdbesparing: Geen bestellingen meer overtikken in SnelStart.
  • Voorkomt fouten: Btw wordt correct doorgezet.
  • Je kunt CCV Shop bestellingen met terugwerkende kracht importeren in SnelStart.
  • Ondersteunende tools voor controle.

Kosten koppeling / proefperiode

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uitproberen. Tegen het einde van de proefperiode ontvang je een link waarmee je je contract kunt voortzetten. Als je na 30 dagen niet betaalt stopt de koppeling automatisch en heb je GEEN betaalverplichting.

Een kleine webwinkel met een beperkt aantal transacties per jaar betaalt minder dan een grote webwinkel met veel facturen per jaar. Bij meerdere webwinkels onder hetzelfde kvk nummer op dezelfde boekhoud-administratie, heb je recht op korting. Hier vind je meer informatie over de kosten.

Je hebt voor deze koppeling een account bij CCV Shop nodig.

Interesse in deze koppeling?

Bij problemen of vragen kun je bellen naar 070 2042 240. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 11.00 - 14.00 uur. Daarnaast kun je ons bereiken via e-mail: webcare@webwinkelfacturen.nl.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Webwinkelfacturen.nl

Webwinkelfacturen.nl is de specialist voor webwinkeliers op het gebied van koppelen van webwinkels met de boekhouding. We zijn in 2014 begonnen en vinden het erg leuk het MKB / KMO te helpen hun administratieve lasten te verlagen. We koppelen ook kassa's aan de boekhouding, om retailers en restaurants te ontlasten.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'Webwinkelfacturen.nl'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?