CCV Shop via Combidesk

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor jouw webshop. Van website naar betaalmethodes en van marketing tot een koppeling aan je administratie. Met CCV Shop komen verkopen automatisch van je webshop in je boekhouding terecht.

Hoe werkt de koppeling?

Via Combidesk koppel je op eenvoudige wijze je CCV Shop webshop aan je administratie in SnelStart. Dankzij de webshopkoppeling worden alle verkopen automatisch in je boekhouding verwerkt. Je hoeft dus niets handmatig te doen! De koppeling werkt binnen een uur je boekhouding bij.

Voordelen

  • Bepaal onder welke orderstatus in CCV Shop een bestelling als factuur wordt aangemaakt in SnelStart. In SnelStart wordt een boeking en een nieuwe klant automatisch aangemaakt.
  • Bestaande bestellingen kunnen worden overgenomen van CCV Shop naar je SnelStart-account.
  • Bestelinformatie (productnaam, aantal, bedrag van de bestelregel en de btw) en verzendkosten worden overgenomen in de boeking in SnelStart.
  • Kortingen, zowel kortingscodes als webwinkelwagen kortingen worden meegenomen.
  • De koppeling synchroniseert iedere 60 minuten, vaak eerder. Hiermee ben je altijd bij met je administratie. Je bespaart tijd, werkt efficiënter en verhoogt je werkplezier.

Interesse in deze koppeling?

CCV Shop kun je via Combidesk laten koppelen.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over CCV Shop

'Betrouwbare, efficiënte en naadloze end-to-end betalingen, CCV maakt het mogelijk op elk punt in ieder klanttraject. We zijn de ervaren, toekomstbestendige betaalpartner voor bedrijven en ondernemers in Nederland, de rest van Europa, en zelfs daarbuiten.'

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'Combidesk'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?