Lightspeed via Combidesk

Via Combidesk koppel je op eenvoudige wijze je Lightspeed webshop aan je SnelStart boekhouding. Dankzij de webshopkoppeling worden alle verkopen automatisch in je boekhouding verwerkt. Je hoeft dus niets handmatig te doen! De koppeling werkt binnen een half uur je boekhouding bij. Onze koppelingen zorgen voor een actuele boekhouding in SnelStart.

Voordelen

  • Bepaal onder welke orderstatus in Lightspeed een bestelling als factuur wordt aangemaakt in SnelStart. In SnelStart wordt een boeking en een nieuwe klant automatisch aangemaakt.
  • Bestaande bestellingen kunnen worden overgenomen van Lightspeed naar je Snelstart account.
  • Bestelinformatie (productnaam, aantal, bedrag van de bestelregel en de btw) en verzendkosten worden overgenomen in de boeking in SnelStart.
  • Kortingen, zowel kortingscodes als webwinkelwagen kortingen worden meegenomen.
  • De koppeling synchroniseert iedere 15 minuten. Hiermee ben je altijd bij met je administratie. Je bespaart tijd, werkt efficiënter en verhoogt je werkplezier.

Interesse in deze koppeling?

Lightspeed via Combidesk kun je koppelen aan jouw online administratie. Dit doe je via de website. Combidesk helpt je graag via de helpdesk. Neem contact op via: support@combidesk.com of stuur een chat via de website.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Lightspeed

'Het is onze missie om overal bruisende en diverse winkelstraten te creëren, zowel in lokale buurten als in grote metropolen. We bouwen communities door middel van ondernemen.'

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'Combidesk'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?