Qweon

Het Qweon Webshop pakket is de totaaloplossing voor de professionele retailer, groothandel en/of importeur actief in de banden- en wielenbranche. Het pakket biedt live inzicht op elke werkplek met betrekking tot het interne verkoop proces. Daarnaast is het pakket uiterst geschikt als webshop voor zowel B2B als B2C. Je kunt alle leveranciers koppelen met apart in te stellen verzendkosten en levertijden. Qweon Webshop neemt veel werk uit handen en dat scheelt veel tijd. Iedere werknemer kan hierdoor eenvoudig en correct meerdere verkopen realiseren en afhandelen. Door de koppeling met Snelstart worden gegevens over orders, producten en klanten automatisch verwerkt.

Hoe werkt de koppeling?

Kopieer de sleutel uit Snelstart. Stuur een bericht met de sleutel en het verzoek om te koppelen met SnelStart naar de helpdesk van Qweon via e-mail.

Hoe je jouw administratie aan andere software koppelt lees je hier.

Proces van ondersteuning koppeling

Bij problemen of vragen kun je contact opnemen met de helpdesk van Qweon via e-mail.

Voordelen

  • Gegevens over orders, producten en klanten worden automatisch verwerkt.
  • Actuele data aanwezig van ruim 135.000 verschillende lichtmetalen velgen en 74.000 banden.
  • Tijdswinst en een kleinere kans op fouten doordat gegevens automatisch worden overgenomen.
  • Naadloze integratie van systemen.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Qweon

Qweon data engines is een onafhankelijke software onderneming voor de internationale Automotive branche met een specialisatie in de banden- en wielen branche. De uitgangspunten voor al onze softwaretoepassingen zijn betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en snelheid.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop

Branche

Autobedrijf Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?