ARUTIS

ARUTIS is het meest innoverende boekhoudonafhankelijke softwarepakket voor bandenservicebedrijven in Nederland. Automatisch voorraadbeheer, dynamisch bandenhotel en samenwerkingen met uw boekhoudpakket en bandenleveranciers maken ARUTIS tot hét pakket wat u nodig heeft om door te groeien met uw bandenbedrijf.

Voordelen

  • Je kunt je klanten laten inloggen in een klantenomgeving waar zij de activiteiten van hun wagen(s) kunnen inzien.
  • Je kunt al je banden inkopen binnen Arutis. Wij hebben koppelingen met diverse bandenleveranciers.
  • Doordat je je banden koopt binnen Arutis, wordt je voorraad automatisch ingeboekt wanneer de bestelling is afgeleverd.
  • Creëer transparantie naar je klant door ze te laten inloggen in een klantenomgeving waar zij alle uitgevoerde activiteiten kunnen bekijken.
  • Je kunt overal aan de slag met Arutis door de Arutis Connect mobiele omgeving. Hier kun je werkorders aanmaken en voltooien, voorraad inscannen en bekijken, bandenhotel bekijken en bewerken.
  • Doordat wij koppelingen hebben met diverse grote boekhoudpakketten kun je je werkorders direct omzetten in facturen. Afgelopen met dubbel werk!

Kosten koppeling / proefperiode

Artius biedt een proefperiode van 1 maand. De kosten van het pakket variëren op basis van gebruik. Het pakket met onbeperkt gebruik kost € 245 per maand.

Interesse in deze koppeling?

SnelStart-gebruikers kunnen gemakkelijk zelf de koppeling maken door de API-key te kopiëren naar Arutis. Klanten kunnen mailen via support@arutis.com of bellen.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Transport

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?