DizzyData

Automatische online factuurherkenning en verwerking voor ieder boekhoudpakket. DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke softwaretool voor automatische factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. Met DizzyData genereer je binnen enkele minuten volautomatische boekingsvoorstellen uit gescande facturen, digitale facturen en e-facturen. Met één druk op de knop worden deze in SnelStart geboekt.

Hoe werkt de koppeling?

DizzyData verbindt ondernemers en accountants. Je hebt ondernemers en accountants. Ieder opererend in hun geheel eigen wereld. DizzyData brengt deze werelden samen. Maakt de ondernemer in de accountant wakker en de accountant in de ondernemer - zonder dat ze elkaars werk hoeven te doen. Daar zorgen wij voor. Als voorloper in artificial intelligence (AI) en machine learning maken we onze diensten steeds slimmer. En bieden zo de verbindende factor die ieders werk steeds makkelijker en beter maakt. Met meer inzicht, begrip en daadkracht. Individueel en gezamenlijk. Zodat ondernemers kunnen ondernemen en accountants méér dan alleen boekhouden.

Voordelen

  • Één centrale interface
  • Operationeel inzicht
  • Eenvoudige autorisatie
  • Hoge mate van automatiseren
  • Gemakkelijk digitaal aanleveren

Kosten koppeling / proefperiode

Je kunt DizzyData 14 dagen testen. Daarna vanaf €2,50 per administratie.

Interesse in deze koppeling?

In de DizzyData handleiding leggen we stap-voor-stap uit hoe je de koppeling met DizzyData legt. Bekijk de handleiding.

Bekijk de handleiding

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over DizzyData

Kom je er even niet uit? Neem contact op met DizzData via e-mail: info@dizzydata.com of bel naar 010-8509098.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?