Transplan

Transplan is TMS-software van het bedrijf RGB+ die je hele transportmanagement in één pakket samenbrengt. Met speciale templates voor onder meer automotive, groupage, retaildistributie of FTL ontvang je binnen no-time Transplan zodat je meer grip krijgt op je transportmanagement.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling is geïntegreerd in Transplan. Lees hier meer algemene informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software.

Voordelen

  • Kostenverlaging in de transportoperatie.
  • Realtime inzicht in het proces.
  • Het verhogen van efficiëntie.
  • Integratievoordelen met je klanten.

Kosten koppeling / proefperiode

Onderdeel van de licentieovereenkomst.

Interesse in deze koppeling?

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met een van de servicemedewerkers van Transplan-leverancier RGB+ via e-mailadres support@rgbplus.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over RGB+

Wij maken software voor bedrijven in het logistieke en mobiliteitsdomein. Slimme, moderne software en persoonlijke aandacht die onze klanten écht verder helpt!

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Transport

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?