DataDossier

DataDossier is een product van Hibernis. Met DataDossier configureer je bedrijfssoftware op maat zonder te programmeren. Dit no-code platform wordt ingezet in verschillende branches, waaronder (maar niet beperkt tot) de maakindustrie, gezondheidszorg en dienstensector. Waar de verzamelde (proces)data in DataDossier relevant is voor de administratie koppelt DataDossier met SnelStart. Registratie aan de bron in een geïntegreerde omgeving. Je administratie is altijd up-to-date. Klanten gebruiken DataDossier voor CRM, HRM, ERP, digitale werkbonnen, afsprakenplanning, voorraadbeheer, IoT, maatwerk software. Meer weten? Bezoek de website www.datadossier.nl en ontdek de kracht van DataDossier.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling tussen DataDossier en SnelStart maakt het mogelijk om gegevens naadloos te delen tussen de twee systemen. Hoe werkt het?

1. Gegevenssynchronisatie: De koppeling maakt het mogelijk om gegevens te synchroniseren tussen DataDossier en SnelStart. Dit betekent dat wanneer informatie wordt bijgewerkt in DataDossier, het automatisch wordt bijgewerkt in het SnelStart, waardoor dubbele invoer en fouten worden voorkomen.
2. Data-integratie: Verschillende soorten gegevens kunnen worden geïntegreerd en uitgewisseld tussen de twee systemen. Denk aan klantgegevens, verkooporders, facturen, betalingen, voorraadniveaus en meer. Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker, richten we dit samen in.
3. Configureren van de koppeling: Gebruikers kunnen de koppeling laten configureren volgens hun specifieke zakelijke vereisten. Dit omvat het selecteren van te delen gegevens, het beheren van gebruikersrechten en het instellen toegangscontroles.
4. Automatisering: De koppeling kan verschillende processen automatiseren, zoals het genereren van orders in SnelStart op basis van gegevens in DataDossier, het bijwerken van voorraadniveaus, het aanmaken van klantgegevens en meer. Dit bespaart tijd en vermindert handmatige fouten.

Al met al biedt de koppeling tussen DataDossier en SnelStart een geïntegreerde oplossing waarmee bedrijven efficiënter kunnen werken. Gegevens worden naadloos gedeeld tussen DataDossier en SnelStart. Resultaat: minder handmatig werk, meer betrouwbaarheid en koste efficiënt.

Voordelen

  • De kracht van no-code
  • Flexibiliteit voor het MKB
  • Snel en gemakkelijk aanpasbaar naar je wensen
  • Veilige eggevensuitwisseling (ISO-27001 en NEN7510 gecertificeerd)
  • Naadloze integratie voor directe gegevensuitwisseling met SnelStart

Kosten koppeling / proefperiode

De kosten omvatten zowel een eenmalige installatie als een maandelijkse vergoeding. Neem voor de meest recente prijsinformatie contact op via info@datadossier.nl.


Hoe maak je de koppeling

De consultants van DataDossier kunnen helpen bij het implementeren van een naadloze integratiedoor het configureren en aanpassen van de benodigde instellingen in beide systemen. Daarbij bieden ze expertise om ervoor te zorgen dat de gegevens correct worden gesynchroniseerd en dat de gewenste functionaliteit wordt bereikt.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op met DataDossier via telefoonnummer 0543-820216 of e-mailadres info@datadossier.nl.

Bekijk de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Hibernis

Hibernis is de leverancier van DataDossier. Hibernis is een IT-bedrijf dat graag het verschil maakt door bedrijven een voorsprong te geven.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Branche

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?