micro-wms

Barcodes zijn de goedkoopste manier om logistieke processen te optimaliseren. Scop'In'Out microWMS is een slimme oplossing voor voorraadbeheer en locatiebeheer, ontwikkeld voor mobiele toepassingen met barcodescanning.

Hoe werkt de koppeling?

Met barcodes verhoog je de kwaliteit en efficiency van de goederenstroom. Je vermindert fouten en feitelijk koop je tijd. Met microWMS ontvang je goederen op één of meer locaties, je registreert verplaatsingen en regelt de uitslag op basis van orders. Met draadloos gekoppelde handterminals beheersen van de goederenstroom, via API koppeling geïntegreerd met Snelstart. Met historie van alle bewegingen, complete Track & Trace.

Voordelen

  • Voorraad- en locatie beheer: wat ligt waar? Is het al verbruikt, is het in de service-auto, waar ligt de bulk en waar ligt de grijpvoorraad.
  • Lot-control en houdbaarheid: partij registratie voor voedingsmiddelen of chemicaliën, voor welk project is dit deel van de voorraad bestemd
  • Barcode integratie: met één bliep vastleggen wat je doet, zonder typefouten en realtime verwerkt in de voorraad
  • Papierloos werken: de orders worden getoond op de handterminal, de boeking vindt digitaal plaats zonder lees- of schrijffouten
  • Historie van alle bewegingen: wie heeft wat wanneer en waar gedaan, digitaal bewijs van wat er gebeurd is.

Interesse in deze koppeling?

Verhoog je de kwaliteit en efficiency van de goederenstroom.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over micro-wms

Realtime en mobiel voorraadbeheer met barcodes in een papierloos magazijn

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Bouw Groothandel Productie Transport

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?