Twaka

Koppel nu met Twaka - software voor de vee & vleesbranche - en verkoopfacturen worden automatische ingelezen in SnelStart.

Voordelen

  • Elektronische koppeling
  • Snel
  • Tijdbesparend
  • Voorkomt invoerfouten

Kosten koppeling / proefperiode

Op aanvraag.

Interesse in deze koppeling?

Heb je problemen met de koppeling? Neem contact op met de ons via: info@twaka.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Twaka

Wij ontwikkelen software voor de vee- en foodbranche. Dit doen we al sinds 2004. Met onze software ondersteunen we alle processen die zich ‘van boer tot bord’ afspelen. We bedienen dus de gehele keten. De nadruk ligt hierbij op volledige tracking & tracing.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig

Branche

Agrarisch

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?