Zet de eerste stap voor uw eigen bedrijf op de KvK Startersdag!

door: SnelStart   op: 2 november 2016 13:17:37 CET

Oosterend, 1 november 2016 - Droomt u van een eigen bedrijf? Of bent u net gestart? Laat u op 5 november inspireren op de KvK Startersdag! Van financieringsvormen, administratie en belastingzaken tot het schrijven van een goed ondernemingsplan. Op deze dag krijgt u alle informatie voor een succesvolle start van uw eigen bedrijf. Ook SnelStart staat u graag te woord! 

De Startersdag is op 8 verschillende locaties. Heeft u een vraag over het bijhouden van uw administratie? Of de mogelijkheden van boekhoudsoftware? Op alle locaties is SnelStart aanwezig. 

De acht locaties zijn:
Amsterdam – Amsterdam ArenA
Arnhem – GelreDome
Eindhoven – Evoluon
Groningen – MartiniPlaza
Rotterdam – Postillion Convention Centre WTC
Urmond – Van der Valk Hotel
Utrecht – Jaarbeurs
Zwolle – Windesheim Campus

We zien u graag!

Klik hier voor meer informatie of om u direct aan te melden. 

Lees verder

Ondernemend Texel meer bewust van digitale veiligheid

door: SnelStart   op: 31 oktober 2016 14:55:41 CET

Oosterend, 31 oktober 2016 – “De pakketbezorgers op Texel zijn misschien wel de grootste hackers op Texel. Zij weten immers overal waar de achterdeur openstaat”. Met deze ludieke vergelijking opende Ivo Huizinga vorige week maandag 24 oktober de tweede bijeenkomst van Texel Digitaal. Deze bijeenkomst stond in het teken van digitale veiligheid (oftewel: cybersecurity) voor ondernemers.

Lees verder

Bezoek het ICT Accountancy Jaarcongres op 2 november!

door: SnelStart   op: 28 oktober 2016 10:15:56 CEST

Oosterend, 27 oktober 2016 - Op woensdag 2 november wordt voor het 15e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres gehouden. Een jaarlijks terugkerend (najaars)congres voor accountants- en administratiekantoren georganiseerd door onderzoeksbureau GBNED en NOVAK.

Lees verder

SnelStart wereldwijd voorbeeld op gebied van Microsoft Azure SQL

door: SnelStart   op: 3 oktober 2016 8:52:49 CEST

Oosterend, 30 september 2016 – Als leverancier van boekhoud- en facturatiesoftware loopt SnelStart voorop in de adoptie van het Cloud platform van Microsoft. Inmiddels werken ruim 15.000 gebruikers van SnelStart in een online administratie! Reden voor Microsoft om naar Nederland te komen en een klantcase inclusief een video te maken over het Texelse bedrijf. In deze zogenoemde customer case study van Microsoft wordt ingegaan op de succesvolle implementatie van Azure SQL databases in de boekhoudsoftware van SnelStart.

Lees verder

Tweede bijeenkomst Texel Digitaal: hoe veilig is uw bedrijf?

door: SnelStart   op: 26 september 2016 14:37:39 CEST

Oosterend, 26 september 2016 – Op maandag 24 oktober zal de tweede bijeenkomst plaatsvinden van Texel Digitaal. Een bijeenkomst voor en door Texelse ondernemers. De centrale vraag die tijdens deze avond zal worden gesteld: hoe veilig is uw bedrijf?

Lees verder

Recente storingen online diensten SnelStart

door: SnelStart   op: 23 september 2016 13:05:00 CEST

Oosterend, 22 september 2016 – Op vrijdag 9 september tussen 17:10 en 18:16 uur en donderdag 15 september tussen 13.31 en 15:10 kunt u problemen hebben ervaren bij het inloggen of bij het openen van een online administratie. Oorzaak van de beide problemen was een grote storing van Microsoft Azure. Hierdoor waren onze online diensten en uw online administratie tijdelijk niet beschikbaar.

Lees verder

Twee gouden competenties van Microsoft met een jaar verlengd

door: SnelStart   op: 16 september 2016 11:05:48 CEST

Oosterend, 16 september 2016 – SnelStart heeft opnieuw de gouden Microsoft competentie mogen ontvangen op het gebied van Application Development en Cloud Platform, een certificering die SnelStart vorig jaar voor het eerst behaalde. Op woensdag 14 september overhandigde Rudy Doornewaard, partnermanager bij Microsoft, de certificering officieel aan algemeen directeur Wim Ploeg. Met het behalen van de competentie voldoet SnelStart wederom aan de hoge eisen van Microsoft.

Lees verder

Bent u klaar voor SBR?

door: SnelStart   op: 6 september 2016 11:07:50 CEST

Oosterend, 6 september 2016 – SBR (Standard Business Reporting) is intussen niets nieuws meer. Sinds SBR is aangeduid als dé manier van rapporteren wordt SBR als verplichte aanlevermethode vanaf 2011 gefaseerd ingevoerd voor diverse rapportages.

Actueel is dat de Kamer van Koophandel en diverse banken bestanden zoals de jaarrekening binnenkort alleen nog maar in SBR-standaard accepteren. Maakt u uw rapportages nog steeds in Word of Excel? Dan heeft u een uitdaging. SnelStart en zakelijke partners helpen u voorbereiden op SBR!

Lees verder

SnelStart komt weer naar u toe met SnelStart Aangenaam! Zien wij u ook?

door: SnelStart   op: 5 september 2016 11:10:39 CEST

Oosterend, 5 september 2016 – Als accountant vervult u een belangrijke rol in het leven van de ondernemer. Een goede samenwerking is daarbij belangrijk. Innoverende ICT kan hierin een grote ondersteunende rol vervullen. Wat zijn de ontwikkelingen en trends op het gebied van samenwerken en het uitwisselen van de administratie? En hoe speelt SnelStart hier op in? Dit najaar komt SnelStart opnieuw naar u toe met SnelStart Aangenaam, speciaal voor accountants- en administratiekantoren!

Lees verder

Al 5 jaar eenvoudig digitale facturen verwerken in SnelStart!

door: SnelStart   op: 5 september 2016 11:00:00 CEST

Oosterend, 15 september 2016 - Ontvangt u wel eens digitale facturen van uw leverancier? Dat is goed mogelijk, want digitaal factureren wordt steeds meer de standaard. Hierbij wordt, niet alleen in Nederland, maar in heel Europa, vaak gebruik gemaakt van het universele bestandsformaat voor digitale facturen: UBL. Wist u dat het al sinds versie 10.01 mogelijk is om UBL-facturen in te lezen in uw boekhouding in SnelStart? Dit is inmiddels al 5 jaar!

Lees verder