Live interview AV-week: nooit meer kwartaalstress

door: SnelStart   op: 17 september 2020 13:20:16 CEST

Tijd overhouden? Zelfs in de btw-maand? Op 24 september, tijdens de AV-week, vertelt Mariëtte Muller van Het Cijferparadijs er alles over in een live interview. En jij kunt daar (online) bij zijn. Meld je snel aan!

Lees verder

Begin goed op de KVK Startersdagen!

door: SnelStart   op: 28 oktober 2019 12:18:30 CET

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Ben je van plan je eigen bedrijf op te zetten? Of ben je net gestart? Er komt veel op je af als je voor jezelf begint, het inrichten van je administratie bijvoorbeeld. Want waar begin je nou eigenlijk? Wij helpen je hier graag bij! Zien we jou tijdens de KVK Startersdag op zaterdag 2 november?

Lees verder

SnelStart en ikwordzzper.nl maken het samen nog makkelijker

door: Jonneke Duin   op: 30 september 2019 10:12:04 CEST

Zzp’ers helpen bij het ondernemen. Dat is onze doelstelling, maar ook die van het platform ikwordzzper.nl. Om elkaar te versterken, ondertekenden we op 26 september een samenwerkingsovereenkomst.

Lees verder

Bouwershub wint eerste SnelStart Startup Prijs

door: Frank Grootemaat   op: 24 juni 2019 14:36:33 CEST

Bouwershub is de winnaar van de SnelStart Startup Prijs. Deze prijs voor veelbelovende startups van studenten van de Hogeschool van Amsterdam werd vrijdag voor de eerste keer uitgereikt. De jury prees de potentie van het online platform voor mkb’ers en zzp’ers in de bouw. Youssef Ben Lahcene, Nick Nijhof en Danique Oude Booyink ontvingen een cheque van €10.000,- om Bouwershub verder te ontwikkelen.

Lees verder

Ontmoet SnelStart! Accountancy Expo 18 juni

door: Jonneke Duin   op: 23 mei 2019 9:41:48 CEST

Op dinsdag 18 juni is Autotron Rosmalen het decor voor de Accountancy Expo. Ben je erbij?

Lees verder

Ontmoet SnelStart! KVK Startersdag op 22 juni

door: Jonneke Duin   op: 22 mei 2019 12:08:05 CEST

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Ga je je eigen bedrijf opzetten? Of ben je pas gestart? Er komt veel op je af als je voor jezelf begint, het inrichten van je administratie bijvoorbeeld. Daar helpen we je graag bij! Op de KVK Startersdag op zaterdag 22 juni vertellen we je graag hoe. Zien we je daar?

Lees verder

Nieuwe klantcontactoplossing is meer dan een telefooncentrale

door: Jonneke Duin   op: 22 mei 2019 11:03:20 CEST

SnelStart maakt boekhouden makkelijk. Om dat te blijven doen, werken we vanuit onze kernwaarden, samengevat in BOBOB: Betrouwbaar, Ondernemend, Bevlogen, Oplossingsgericht, Behulpzaam. Een goede ondersteuning van onze klanten en partners maakt daarin een groot verschil. Met de sterke groei van onze organisatie in de afgelopen jaren is snelle bereikbaarheid een uitdaging geworden. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je ons weer als vanouds snel aan de lijn krijgt.

Lees verder

21 mei: Tester Irene bij Girls in de IT Alkmaar

door: Jonneke Duin   op: 16 mei 2019 11:42:11 CEST

Bij SnelStart werken heel wat vrouwen. IT is allang niet meer alleen het domein van mannen. Daarom vinden we het supercool dat IT=Alkmaar binnenkort de eerste Meetup voor vrouwen houdt. Meer meiden in de IT, dat zien we graag. En een van onze testers, Irene, vertelt daar over haar vak!

Lees verder

Dag van de zzp’er: wij zijn erbij, jij ook?

door: Frank Grootemaat   op: 19 maart 2019 9:01:00 CET

Op zaterdag 6 april is De Rijtuigenloods in Amersfoort het decor voor de Dag van de zzp’er, hét jaarlijkse evenement voor zzp’ers, freelancers en zelfstandige professionals (zp’ers). Een dag vol inspiratie en motivatie, volop mogelijkheden om te netwerken en als slotstuk de bekendmaking van de beste zzp’er van Nederland!

Lees verder

Ontmoet SnelStart tijdens de KVK Startersdag op 16 maart!

door: Frank Grootemaat   op: 20 februari 2019 11:56:28 CET

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Ben je van plan je eigen bedrijf op te zetten? Of ben je zojuist gestart? Er komt veel op je af als je voor jezelf begint, het inrichten van je administratie bijvoorbeeld. Daar helpen we je graag bij! Zien we jou tijdens de KVK Startersdag op zaterdag 16 maart?

Lees verder