Evenementen

door: Romy Douma   op: 14 februari 2018 13:20:11 CET

SnelStart is ook dit jaar weer aanwezig op verschillende evenementen en beursen door het hele land. Zo blijven wij op de hoogte van wat er speelt in onze branche. En komen wij ook persoonlijk in contact met u als ondernemer. Bent u toevallig op een van de onderstaande evenementen aanwezig en heeft u een vraag/opmerking/idee? Laat het ons dan weten.

Lees verder

Ben jij de beste Snel-starter? Maak kans op de titel Freelancer of the year.

door: Romy Douma   op: 22 december 2017 14:02:00 CET

Ben jij de beste Snel-starter, een inspiratie voor de rest of de beste van allemaal? Dan maak jij kans op de titel Freelancer of the year. De titel wordt uitgereikt tijdens de Dag van de ZZP’er op 7 april in Amersfoort. Dit is hét evenement waar jij als zzp’er aanwezig moet zijn. De dag is gevuld met interessante seminars, mogelijkheden om te netwerken en er worden verschillende awards uitgereikt.  SnelStart is partner van deze dag en aanwezig tijdens dit evenement. 

Lees verder

Zenvoices werkt samen met SnelStart

door: Romy Douma   op: 24 november 2017 10:26:07 CET

SnelStart heeft een paar maanden geleden een nieuwe web API gelanceerd. Sinds deze lancering hebben verschillende softwarepartners zich aangesloten op dit online platform. Zo sluiten nu ook Zenvoices en SnelStart de handen in een. 
Lees verder

SnelStart en RADAR werken samen

door: Romy Douma   op: 13 oktober 2017 10:52:54 CEST

Meer dan zeshonderd accountants- en administratiekantoren gebruiken RADAR CRM om de werkprocessen te automatiseren. Deze oplossing van RADAR software is nu direct te koppelen met de online administratie in SnelStart. Zo worden klantgegevens en facturen automatisch doorgezet naar de boekhouding in SnelStart.

Lees verder

SnelStart heeft zich aangesloten bij dé Klantenservice Federatie

door: SnelStart   op: 14 augustus 2017 8:48:00 CEST

OOSTEREND NH, 14 augustus 2017- De KSF is de branchevereniging voor klantcontact en is het platform voor kwalitatief hoogstaande kennisdeling en belangenbehartiging, met een uitgebreid netwerk, voor contactcenters, toeleveranciers en zzp'ers. Door ons hier op aan te sluiten kunnen wij onze teams verrijken met veel kennis en nieuwe innovaties rondom service, aldus directeur Frits Ploeg.

Lees verder

Microsoft huldigt SnelStart in Washington DC

door: Romy Douma   op: 13 juli 2017 15:52:30 CEST

OOSTEREND NH, 12 juli 2017 - SnelStart is dinsdagavond door Ron Augustus, commercieel directeur Microsoft Nederland, gehuldigd als Microsoft Country Partner of the Year 2017. Dit gebeurde in het Holland House in Washington D.C., de uitvalsbasis voor 500+ Nederlandse partners van Microsoft die zijn uitgenodigd om de partnerconferentie Inspire van Microsoft bij te wonen.

Lees verder

SnelStart is de Microsoft Country Partner of the Year!

door: SnelStart   op: 1 juni 2017 19:38:46 CEST

SnelStart kondigt met trots aan dat zij de Microsoft Country Partner of the Year Award 2017 heeft gewonnen voor Nederland. Uit ruim 8.000 Nederlandse partners en 18 genomineerden werd SnelStart gekozen tot winnaar van deze prestigieuze award. De leverancier van boekhoud- en facturatiesoftware voor het MKB is een voorbeeld van een innovatief bedrijf dat hard doorgroeit. Het softwarebedrijf doet dit met hun klantoplossingen die volledig gebaseerd zijn op de nieuwste Microsoft technologie.

Lees verder

Exclusieve pilot koppeling Rabobank in Kop van Noord-Holland

door: SnelStart   op: 26 april 2017 16:47:08 CEST

Eindelijk! Vanaf 18 mei is de automatische koppeling met de Rabobank voor alle klanten van SnelStart beschikbaar. Dit betekent nooit meer bankafschriften downloaden, maar dagelijks alle mutaties automatisch verwerkt in uw boekhouding. Zo maakt SnelStart boekhouden nog makkelijker!

Lees verder

SnelStart lanceert SamenOp: makkelijk online samenwerken!

door: SnelStart   op: 21 april 2017 9:33:48 CEST

Administratie- en accountantskantoren krijgen er een innovatief middel bij om voor zichzelf én hun klanten tijd en geld te besparen. Schoenendozen en klappers zijn verleden tijd, kantoren en ondernemers gaan SamenOp! Op woensdag 19 april lanceerde SnelStart deze nieuwe manier van online samenwerken op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland.

Lees verder

SnelStart en de OSG ontwikkelen leerlingen voor de toekomst

door: SnelStart   op: 9 maart 2017 10:54:17 CET

Digitale vaardigheden (waaronder programmeren) zijn onmisbaar voor de jeugd van tegenwoordig. De scholieren van nu zijn immers de werkzoekenden van de toekomst. Over 10 jaar ziet de arbeidsmarkt er echter heel anders uit. Er gaan beroepen ontstaan die er nu nog niet zijn. Dit was de reden voor OSG de Hogeberg en SnelStart om de handen in één te slaan.

Lees verder