Dag van de zzp’er: wij zijn erbij, jij ook?

door: Frank Grootemaat   op: 19 maart 2019 9:01:00 CET

Op zaterdag 6 april is De Rijtuigenloods in Amersfoort het decor voor de Dag van de zzp’er, hét jaarlijkse evenement voor zzp’ers, freelancers en zelfstandige professionals (zp’ers). Een dag vol inspiratie en motivatie, volop mogelijkheden om te netwerken en als slotstuk de bekendmaking van de beste zzp’er van Nederland!

Lees verder

Ontmoet SnelStart tijdens de KVK Startersdag op 16 maart!

door: Frank Grootemaat   op: 20 februari 2019 11:56:28 CET

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Ben je van plan je eigen bedrijf op te zetten? Of ben je zojuist gestart? Er komt veel op je af als je voor jezelf begint, het inrichten van je administratie bijvoorbeeld. Daar helpen we je graag bij! Zien we jou tijdens de KVK Startersdag op zaterdag 16 maart?

Lees verder

Ondernemende studenten strijden om SnelStart Startup Prijs

door: Frank Grootemaat   op: 14 februari 2019 16:56:21 CET

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) maken de komende drie jaar kans op de SnelStart Startup Prijs. De studenten kunnen €10.000,- winnen om hun idee te realiseren. Deze prijs, die elk half jaar wordt uitgereikt, hebben wij samen met HvA in het leven geroepen om veelbelovende startups de kans te geven zich te ontplooien.

Lees verder

SnelStart in de KVK Business Challenge

door: Stephanie Rijk   op: 8 november 2018 9:49:29 CET

Wij zijn op zoek naar zzp’ers, startups en andere ondernemers die kunnen helpen met het beantwoorden van deze vraag: ‘Hoe kan SnelStart ervoor zorgen dat haar klanten alleen nog maar digitale kassabonnen ontvangen, zonder deze eerst ergens handmatig in te voeren en/of te scannen?’ 

Lees verder

SnelStart-vestiging Alkmaar feestelijk geopend

door: Frank Grootemaat   op: 14 september 2018 19:05:25 CEST

Margreet Ploeg, echtgenote van SnelStart-directeur Frits Ploeg, en directie-adviseur Henk Ploeg openden vrijdagmiddag met assistentie van een robot het nieuwe kantoor van SnelStart in Alkmaar, in het bijzijn van medewerkers en genodigden. Het boekhoudsoftwarebedrijf heeft nu twee vestigingen: een in Oosterend (Texel) en een in het kantorenpand aan de Comeniusstraat langs de N9.

Lees verder

Medewerkers SnelStart aan de slag voor Stichting Present

door: Frank Grootemaat   op: 14 juni 2018 13:15:00 CEST

SnelStart gaat een samenwerking aan met Stichting Present. Onze medewerkers krijgen de gelegenheid om een dag per jaar onder werktijd vrijwilligerswerk te doen via de lokale afdeling Den Helder/Texel van de stichting.

Lees verder

Studenten Team Delft Hyperloop op visite

door: SnelStart   op: 19 maart 2018 8:50:11 CET

Studenten van de TU Delft kwamen zaterdag 17 februari voor de tweede keer bij ons langs op Texel. SnelStart ondersteunt Team Delft Hyperloop, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van een high-speed transportsysteem. We nodigden ze uit op Texel voor een korte kennis-sessie, waarna er uiteraard ook tijd was voor ontspanning.

Lees verder

SnelStart opent kantoor in Alkmaar

door: Louise van der Sluis   op: 14 maart 2018 14:12:00 CET

We openen een nieuwe vestiging in Alkmaar! De expansie van ons Texelse familiebedrijf is groot en een vestiging in Noord-Holland biedt betere kansen op het vinden van goed gekwalificeerd personeel. Met name de behoefte aan IT-ontwikkelaars is groot.

Lees verder

Week van de Veiligheid bij SnelStart

door: Romy Douma   op: 19 februari 2018 8:32:26 CET

Per 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Vanaf die datum geldt overal in de Europese Unie dezelfde privacywetgeving. In aanloop naar de invoering staat iedereen op scherp, want niet voldoen aan deze nieuwe wet- en regelgeving brengt een groot bedrijfsrisico met zich mee. Bij SnelStart was het afgelopen week daarom Week van de Veiligheid.

Lees verder

Evenementen

door: SnelStart   op: 14 februari 2018 13:20:11 CET

SnelStart is ook dit jaar weer aanwezig op verschillende evenementen en beursen door het hele land. Zo blijven wij op de hoogte van wat er speelt in onze branche. En komen wij ook persoonlijk in contact met u als ondernemer. Bent u toevallig op een van de onderstaande evenementen aanwezig en heeft u een vraag/opmerking/idee? Laat het ons dan weten.

Lees verder