Plug&Pay via Combidesk

Met je eigen betaalpagina heb je een professionele, eenvoudig aanpasbare betaalpagina waarmee je je producten of diensten online kunt aanbieden. Je kunt je betaalpagina volledig aanpassen aan je huisstijl met je eigen logo, afbeeldingen, video's, productomschrijvingen en reviews. Je kunt ook eigen velden toevoegen zoals productkleur, afmeting of datumselectie.

Voordelen

  • Synchroniseer moeiteloos orders van Plug&Pay naar SnelStart
  • Maak de orders en creditorders in SnelStart aan als verkoopfactuur
  • Geschikt voor OSS-verkopen. Lever je aan particulieren in andere EU-landen? Dan kun je voor verschillende btw-regelingen kiezen
  • Exporteer bestaande orders
  • Koppel verschillende grootboekrekeningen

Kosten koppeling / proefperiode

Een proefperiode van 30 dagen. Daarna €15 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Als je een beetje handig bent, is installeren een fluitje van een cent. Installeer de app en volg de instructies op het scherm of raadpleeg de uitgebreide installatie-handleiding. Combidesk kan de koppeling ook voor je installeren. Hiervoor rekent het éénmalige installatiekosten van € 95. Als je besluit de koppeling toch niet te gebruiken, krijg je dit bedrag terug.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Plug&Pay

Plug&Pay is ontwikkeld vanuit een eigen behoefte om de conversie van betaalpagina's en salesfunnels te verhogen en een exponentiële groeifactor in omzet te krijgen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'Combidesk'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Documentverwerking Financiële rapportage

Branche

Detailhandel Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?