Sincerius

SINCERIUS Business Insight biedt spot-on analyses dankzij data-analyse vaardigheden en uitgebreide transactie-ervaring. Met deze koppeling leg je een datakoppeling tussen SINCERIUS Business Insight en SnelStart. Als je de koppeling toegang geeft tot je SnelStart-omgeving, kan hij je data uitlezen.

Voordelen

  • De koppeling bewerkstelligt een geautomatiseerde dataoverdracht. Je hoeft dus niet handmatig data aan te leveren aan Sincerius.
  • Sinserius ziet wat jij ziet. Zodra je iets boekt, is dit op te halen via de koppeling.
  • Je koppelt eenvoudig nieuwe administraties.
  • Veiligheid staat voorop.
  • De koppeling heeft enkel leesrechten in SnelStart. Sincerius kan dus niets aan de cijfers aanpassen.

Kosten koppeling / proefperiode

Wordt bepaald in overleg met SINCERIUS Business Insight.

Interesse in deze koppeling?

Het leggen van de koppeling gebeurt vanuit Sincerius. Vanuit Sincerius word je geredirect naar de SnelStart-omgeving waar je kunt inloggen. Na het inloggen kun je aangeven welke administraties moeten worden gekoppeld. Vervolgens stuurt SnelStart de koppelsleutels naar Sincerius, waarmee Sincerius de tokens bij SnelStart kan opvragen om data mee op te halen.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over SINCERIUS Business Insight

Neem bij problemen of vragen contact op met Sincerius via support@sincerius.nl of telefoonnummer 085 - 890 0330.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Accountancy

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?