KPI Solutions

Wil je meer uit je SnelStart data halen? Je maakt eenvoudig een koppeling tussen je BI-tool (zoals Microsoft Power BI, Tableau of Qlik) en de data vanuit SnelStart met onze BI Connector. Ontwikkel zelf eenvoudig rapportages en creëer nieuwe en diepgaande inzichten. Daarnaast kun je met behulp van de koppeling een connectie maken met meer dan 150+ andere dataplatformen. Zo kun je verschillende databronnen met elkaar koppelen, waardoor je nieuwe en waardevolle inzichten voor je organisatie creëert.

Hoe werkt de koppeling?

Wil je de koppeling instellen? Navigeer naar https://kpisolutions.nl/powerbi-connector-snelstart/ en druk op de knop ‘Start proefperiode’. Vul je gegevens in dan komen we zo snel mogelijk bij je terug om de koppeling met Snelstart te maken. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op via e-mail.

Hoe je jouw administratie aan andere software koppelt lees je hier.

Voordelen

  • Bepaal zelf welke data je graag gevisualiseerd ziet en op welke manier.
  • Diverse templates beschikbaar naast de kant-en-klare SnelStart rapportages.
  • We kunnen alle gewenste data vanuit verschillende administraties klaarzetten. Daarnaast kun je de data vanuit verschillende administraties ook consolideren.
  • Koppel verschillende databronnen voor nieuwe inzichten. Je kunt een connectie maken met meer dan 150+ andere dataplatformen.
  • Probeer 30 dagen gratis.

Kosten koppeling / proefperiode

Na de proefperiode betaal je € 20 voor de eerste administratie en € 10 voor iedere volgende administratie.

Probeer KPI Solutions nu 30 dagen gratis!

Interesse in deze koppeling?

Bij problemen of vragen kun je contact opnemen met de supportafdeling van KPI Solutions

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over KPI Solutions

Maak financiële rapportages met KPT Solutions

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?