Speedbooks

Speedbooks verwerkt alle cijfers in overzichtelijke dashboards en overzichtelijke rapportages die precies aangeven hoe elk onderdeel van je organisatie presteert.

Hoe werkt de koppeling?

Complexe spreadsheets, handmatige rapportages, gemiste kansen of dure jaarrekeningen zijn nu verleden tijd! Je hebt altijd en overal actueel inzicht in al je financiële gegevens op desktop en op je mobiel.

Online dashboard en app
Het financiële dashboard van Speedbooks is ideaal voor een grafische inzage in de bedrijfsperformance. Samengesteld uit sprekende grafiekwidgets. Doordat onze tool multi-device is, heb je altijd toegang tot alle actuele data. Zo kun je tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven. Ook via de app.

Daarnaast is het mogelijk de dashboards of specifieke onderdelen van het financieel dashboard op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega’s. Je kunt anderen eenvoudig en betrouwbaar op de hoogte brengen van boekhoudgegevens.

Voordelen

  • Je liquiditeit onder controle? Speedbooks!
  • Budgetten bepalen? Speedbooks!
  • Zelf een jaarrekening maken? Speedbooks!
  • En digitaal deponeren? Speedbooks!
  • Een handig real time dashboard? Speedbooks!
  • Èn verrassend betaalbaar!

Kosten koppeling / proefperiode

Al vanaf € 25 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk hier de demo of ons webinar en download gratis de voorbeeldrapporten:

Demo bekijken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Speedbooks

Speedbooks is in 2009 begonnen vanuit passie voor financiële rapportageprocessen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Accountancy

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?