Visionplanner

Met Visionplanner stel je eenvoudig jaarrekeningen samen en zijn tussentijdse cijfers altijd up-to-date. Alle gegevens staan in één cloud applicatie. Visionplanner is voor kantoren die adviseur van hun klant willen zijn en voor bedrijven die echt inzicht willen.

Hoe werkt de koppeling?

Met Visionplanner stel je snel managementrapportages samen en heb je meer inzicht in de trends en financiële ontwikkeling van een onderneming. Je kunt eenvoudig een planning en begroting maken en vergelijken met de actuele stand en prognose. En dat alles natuurlijk volledig online. Een ideaal platform voor ondernemer en accountant. Snel, simpel en samen.

Accountants maken snel en eenvoudig rapportages voor cliënten. Voor ondernemers dé plek om samen te werken met hun adviseur of zelf de rapportage te maken.

Voordelen

  • Grip op de financiële ontwikkeling van een onderneming.
  • Direct gekoppeld aan uw boekhouding, geen uitgebreide inrichting.
  • Voeg ook niet-financiële data toe.
  • Alle managementinformatie op één plek in de Cloud.
  • Werk samen of deel rapportages gemakkelijk met anderen.

Interesse in deze koppeling?

Vragen? Stuur een e-mail naar info@visionplanner.com of bel 0318-545020.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Visionplanner

Bij Visionplanner zijn we erop gebrand dat jij je klanten optimaal kan ondersteunen met financiële rapportages en inzicht. Sinds onze oprichting in 1996 is software maken voor dit doel onze focus. Met behulp van onze oplossingen maken inmiddels 5.000 accountants- en administratiekantoren moeiteloos rapportages zoals jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, begrotingen, prognoses en benchmarks. Hierdoor bieden zij 250.000 klanten snel, gedetailleerd financieel inzicht als basis voor doordachte beslissingen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?