Nextens

Nextens is de innovatieve en betrouwbare partner voor fiscaal professionals. Nextens biedt online aangifteprogramma’s, koppelingen met andere softwarepakketten en kennisproducten op één plek. De koppeling tussen Nextens en SnelStart zorgt ervoor dat gegevens uit administraties in SnelStart direct kunnen worden ingelezen in aangiften in Nextens. Dat betekent: minder handmatige handelingen. De belastingaangifte in 4 stappen geregeld Maak je administratie RGS ready Koppel Nextens via SnelStart Web Financiële gegevens worden automatisch geïmporteerd Verstuur de aangifte direct vanuit de software naar de Belastingdienst

Hoe werkt de koppeling?

Dankzij de slimme koppeling tussen Nextens en SnelStart hoef je een stuk minder handmatige handelingen uit te voeren. De koppeling is gebaseerd op de RGS (Referentie Grootboekschema) standaard. RGS maakt het uitwisselen van gegevens een stuk eenvoudiger en efficiënter. Hierdoor houd je tijd over voor fiscaal advies aan je klanten.

De koppeling kun je maken door in te loggen bij Nextens. Bij het importeren van jaarstukken vanuit Nextens kies je voor de optie 'via SnelStart'.

Voordelen

  • Inkomsten-, vennootschaps-, en omzetbelasting in één oplossing
  • Meer tijd voor fiscale advisering
  • Winst- en verliesrekening worden één-op-één overgenomen
  • Gratis gebruikmaken van de koppeling met Nextens in combinatie met SnelStart Accountant

Kosten koppeling / proefperiode

De koppeling is gratis beschikbaar voor online administraties in SnelStart.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website van Nextens

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Nextens

Iedereen heeft recht op een optimale aangifte Iedereen heeft recht op een optimale fiscale aangifte. Nu en in de toekomst. Als dé partner van fiscaal en financieel professionals lopen wij altijd een dag vooruit op de wereld van morgen. In deze wereld, waarin technologie en automatisering iedere dag de grenzen van het mogelijke verleggen en de verwachtingen van cliënten groeien, werken wij continu aan het verder ontwikkelen van onze software zodat onze klanten relevant blijven.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Accountancy

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?