MLE

De importwizard-app in MLE samenstel zorgt ervoor dat je efficiënt en effectief kunt samenstellen, met de boekhouding in SnelStart en het samensteldossier, de jaarrekening en de SBR-instance in MLE samenstel. Met een eenvoudige wizard lees je (via de webservice) de grootboekrekeningen in MLE in.

Hoe werkt de koppeling?

MLE samenstel is een geïntegreerde oplossing voor jouw samenstelpraktijk. Met MLE samenstel bouw je je samensteldossier op, genereer je het jaarrekeningrapport (eventueel uitgebreid met een accountantsrapport) en SBR-instance (XBRL).

Voordelen

  • Dossiervorming, fraai jaarrekeningrapport en SBR-rapportages in een geïntegreerde workflow: MLE samenstel, de oplossing voor jouw samenstelpraktijk.
  • Supersnelle import van cijfers, dossieropbouw en rapportage (jaarrekening en SBR) in één workflow, geen losse modules. Tijdens het samenstellen direct grootboekmutaties inzien, inclusief SBR-kredietrapportages.

Risicogericht samenstellen

Nadat je de cijfers eenvoudig hebt geïmporteerd vanuit je SnelStart-administratie, kun je op basis van een efficiënte bedrijfsverkenning posten classificeren. Zo bouw je risicogericht aan een klant specifiek samensteldossier. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van branche specifieke templates.

Interesse in deze koppeling?

Lees meer over de koppeling van MLE

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over MLE samenstel

Software voor accountants, gemaakt door accountants

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Accountancy Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?