Factview

Factview is een volledige online applicatie voor het opstellen van rapportages, consolidaties, prognoses en financiële analyses. De applicatie biedt ultiem financieel inzicht en overzicht in de performance van je organisatie.

Hoe werkt de koppeling?

Van totaal (geconsolideerd) organisatieniveau tot en met downdrillen naar mutaties van boekingen, kostenplaatsen, klanten en leveranciers van de onderliggende bedrijven. Factview geeft de afdeling financial control, de CFO, het bestuur en/of de directie grip op cijfers. Zij kunnen zich focussen op betrouwbare uitkomsten.

Factview verlaagt de financiële risico's van je organisatie en zorgt voor meer focus op de toekomst en de strategie. Met behulp van de applicatie maak je uitgebreide prognoses met scenario's voor resultaat, balans en liquiditeit, op elk organisatorisch onderdeel van een organisatie (dus ook kostenplaatsen of per klant). Factview is voor elke denkbare organisatie geschikt. De klanten zijn MKB-bedrijven, stichtingen, maatschappelijke organisaties, advies- en accountancykantoren en internationale bedrijven die qua omvang behoren tot de top 200 van Nederland.

Voordelen

  • Kwaliteit in financiële managementinformatie voor monitoring en aansturing.
  • Structuren en professionaliseren van rapportage-, analyse-, consolidatie- en prognoseprocessen.
  • Flexibel in te richten en eenvoudig te bedienen.
  • Planning- en controlprocessen en kennis borgen voor de organisatie.
  • Makkelijk in gebruik én betaalbaar.

Kosten koppeling / Proefperiode 

Afstemmen met FactView.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op met Factview via e-mailadres info@factview.nl of telefoonnummer 085-0479-502. Je kunt hieronder ook een demo aanvragen.

Demo aanvragen

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over FactView

Dé financiële rapportage software voor consolideren, rapporteren, analyseren, prognosticeren en forecasting. Met de flexibiliteit om rapportages zelf aan te passen en zelf datasets toe te voegen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?